Dünyanın en ince dizüstü bilgisayarı HP Spectre 13

hp 1

 Dünyanın en ince dizüstü bilgisayarı  HP Spectre 13 haziran ayında tüketiciyle buluşması beklenen cihaz İstanbul’da düzenlenen basın toplantısıyla görücüye çıktı.

hp

Dünyanın en ince dizüstü bilgisayarı HP Spectre 13 İstanbul’da düzenlenen basın toplantısıyla kullanıcıların beğenisine sunuldu. Dünyanın en ince dizüstü bilgisayarı bir AAA pil kadar ince ve sadece 1,1 kg ağırlığında olmasıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Haziran ayına kadar ön siparişi alınacak ürünün satış fiyatı 6.499TL (KDV dahil) olarak belirlenmiş.

HP Türkiye Genel Müdürü Filiz Akdede yaptığı açıklamada, “Tasarımcıları bugüne kadarki en ince dizüstü bilgisayar üzerinde sıra dışı bir deneyim yaratmaları için bir araya getiren HP, lüks tasarım ile güçlü dizüstü teknolojisinin yeniden keşfedilmesini amaçlıyor. Böylelikle dizüstü bilgisayar teknolojisi, sanatın gösterişli bir örneğine dönüştürülüyor. Müşterilerimiz Premium seri PC’lerinde yenilikçi tasarım, güç ve güvenilirlikten beslenen deneyimler bekliyorlar. Ödüllü HP Spectre x360’tan elde ettiğimiz deneyimlere dayanarak, Premium PC’ler pazarını yeniden tanımlamayı sürdürürken, Windows 10 cihazlarının tüketicilere vereceklerini de en yüksek seviyeye çıkarıyoruz.” dedi.

İş dünyası ve iş süreçlerinin değişmesiyle birlikte son zamanlarda teknolojiden de istekler aynı şekilde değişim göstermiş durumda. HP’de bu değişimde daha değişik cihazlar yaratmaya odaklanacak gibi gözüküyor.