Dünyaca ünlü otomobil programı Top Gear Amazon’da

topgearon

1977 yılından beri yayınlanan dünyaca ünlü otomobil programı Top Gear artık Amazon Video’da yer alacak.

 

Top Gear’ın dünya çapında 350 milyondan fazla izleyicisi bulunuyor. ingiltere’de 8 milyon düzenli izleyicisi var. Jeremy Clarkson, Richard Hammond ve James May tarafından hazırlanan program bir süre sonra fenomene dönüştü.

top gear
Geçen aylarda programın sunucusu olan Clarkson ile yapımcı arasında sorun yaşanmıştı. Sonrasında Jeremy Clarkson’ın işine son verildi. Top Gear bir süre ara verdi. Sunucu değişikliğine gidildi ancak izleyiciler bunu pek olumlu karşılamadı. Dünya çapında 350 milyondan fazla izleyicisi olan Top Gear’da görmek istedikleri yüz Jeremy Clarkson’du.

tweet
Clarkson, resmi Twitter hesabı üzerinden attığı tweet ile ortalıktaki karışıklığa bir son verdi. Clarkson, tweetinde Amazon Video ile çalışacağı için çok heyecanlı olduğunu belirtti. Aynı zamanda yanında Richard Hammond ve James May’inde yer alacağını belirten Clarkson’u bundan böyle Amazon Instant Video görmek mümkün. Amazon Prime üyeleri tarafından izlenilebilecek olan programın üç sezon sürmesi düşünülüyor. İlk sezonun ise önümüzdeki yıl başlayacağı söyleniyor.

Samsung Galaxy Note 5 ve S6 Edge+ hakkındaki son dakika bilgileri!