Dropbox Windows 10 tablet uygulamasını duyurdu!

Dropbox Windows 10 tablet uygulaması

Dropbox Windows 10 tablet uygulamasıyla karşımıza çıktı. Popüler bulut depolama servisi artık resmi uygulama ile karşımızda.

Bulut depolama konusunda en popüler firmalardan biri olan Dropbox, Windows 10 işletim sistemi kullanan tablet bilgisayarlar için yeni bir uygulama duyurdu. 2014 yılından bu yana devam eden Dropbox ve Microsoft partnerliği adına bu önemli bir gelişme. Uygulama Dropbox’a ait olsa da Microsoft’un da çalışmalara katkı sağladığı vurgulanıyor.

Dropbox Windows 10 tablet uygulaması özellikleri

Windows, Mac, iOS ve Android işletim sistemli cihazlarda şimdiye kadar başarılı uygulamalarla karşımıza çıkan Dropbox, tabletlere özgü tasarlanmış bir arayüzle karşımıza çıktı. Önümüzdeki günlerde Windows Store uygulama marketinde yayınlanacak olan uygulamanın özellikleri ve ekran görüntüleri erkenden basınla paylaşıldı. Dropbox’ın resmi internet sitesi üzerinde yayınlanan habere göre yeni uygulama oldukça pratik özelliklere sahip olacak.

Windows dosya gezgini üzerinde sürükle ve bırak işlemlerinin yapılabileceği uygulama, masaüstü platformlarla bu konuda benzeşecek. Hızlı arama özelliği ile kullanıcılar, dosyalarını çabucak bulabilecek. Gelişmiş bildirimler sayesinde senkronizasyon durumu hakkında önemli bilgiler anında bildirim sekmesinde yer alacak. Windows Hello desteği ile Dropbox Windows 10 tablet uygulamasının güvenliği de düşünülmüş. Cihaz şifresi haricinde Dropbox uygulaması açılırken de ek parola belirlenebiliyor. Son dosyalara hızlıca ulaşma, paylaşılan dosyalar hakkında bildirimlerin gelmesi, Twitter’daki gibi @ işareti ile etiketleri ile son derece gelişmiş bir uygulama bizleri bekliyor olacak.

Dropbox Windows 10 tablet uygulaması

iOS için en iyi 5 swipe klavye uygulaması!