Dört kameralı Motorola göründü!

Dört kameralı Motorola

Dört kameralı Motorola modelinin bugün render görselleri ortaya çıktı. Motorola, uzun süren sessizliğini dörtlü arka kamera kurulumuna sahip olan telefonu ile bozacak gibi görünüyor.

Android telefon pazarına hızlı bir giriş yapan Motorola, sonrası bir duraklama dönemine girmiş ve amiral gemisi modellerine ara vermişti. Hedefini giriş ve orta segmente yönelten Motorola, bu politikasından vazgeçecek gibi görünüyor. Bugün ortaya çıkan render görselleri/videosu, Motorola’nın dörtlü arka kamera kurulumuna sahip telefon üzerinde çalıştığını bizlere gösteriyor.

Dört kameralı Motorola telefonu nasıl olacak?

Motorola’nın dörtlü kamera kurulumuna sahip telefonu 6.2 inç büyüklüğünde ekran ile gelecek. 158.7 x 75 x 8.8mm boyutlarına sahip olacak olan telefonun arka kameraları tam 48 Megapiksel çözünürlüğünde olacak. Motorola P40 Power veya P40 Note olarak isimlendirilmesi beklenen telefonda, 3.5 mm kulaklık girişi ve USB-C bağlantıları yer alacak.

Huawei P30 Pro ve Galaxy S10+ kamera karşılaştırması

Bu modelin de Qualcomm’un yeni yonga seti olan Snapdragon 855’i kullanmayacağı yönünde söylentiler var. Ancak Motorola’nın Snapdragon 855‘e yakın bir performans sunan bir yonga seti kullanmasını ve telefonda 6 GB RAM‘e yer vermesini bekliyoruz.

Motorola