Dört kameralı Galaxy A21 özellikleri ile sızdı!

Galaxy A21

Dörtlü kamera kurulumu ile dikkat çeken Galaxy A21 bugün teknik özellikleri ile karşımıza çıktı. Bakalım Galaxy A21 bizlere neler sunacak?

Samsung, giriş ve orta segment için geliştirdiği Galaxy A ailesin yeni üyeler eklemek için kolları sıvadı. 2020 yılına bomba gibi bir giriş yapmak isteyen Samsung, yakında serinin yeni üyelerini tanıtacak. 21, 41, 51, 61.. şeklinde isimlendirilecek olan bu modellerden Galaxy A21 bugün karşımıza çıktı.

Dört kamerası ile neler sunacak?

Dörtlü kamera kurulumu sistemi ile dikkat çeken A21’de Infinity-O tasarımı kullanılacak. Muhtemelen ekran paneli olarak Samsung fiyatı uygun tutmak adına LCD panel kullanacak.

Telefonun arka bölümünde parmak izi okuyucusu da yer alacak. Giriş seviyesinde ekrana entegreli parmak izi okuyucularının hala performanslı çalışamaması Samsung’u böyle bir hamle yapmaya yönelmiş gibi görünüyor.

Galaxy A21

1.8 GHz hızında çalışan sekiz çekirdekli Exynos 7904 yonga setinden beslenen telefonun grafik biriminde ise Mali-G71 MP2 GPU bulunacak. 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama birimi ile gelecek olan A21’in dörtlü kamera kurulumunun nasıl olacağı ise henüz bilinmiyor.

Bu kameraların; geniş açılı, ultra geniş açılı, derinlik efekti ve makro olarak konumlandırılmasını bekliyoruz. Ancak bu sensörlerin megapikselleri konusunda yorum yapmak için ise henüz erken.

iPhone yavaşlatma sorunu kabul edildi! Apple tazminat ödeyecek!

Fiyat konusunda ise Samsung’un 200 ila 250 dolar arasında bir fiyat bandını tercih edeceğini düşünüyoruz. Çin ve Hindistan pazarını hedef alacak olan bu modelin Türkiye’de satılma ihtimalinin düşük olduğunu belirtelim.