Doom Eternal buzdolabında bile çalışıyor!

Sorduk, cevapladı: Doom Annihilation Bruce Campbell'a teklif götürülmüş. Teklif hâlâ geçerli

Microsoft’un GamePass’e eklediği Doom Eternal xCloud sayesinde buzdolabında çalıştırıldı. İşte detaylar.

Daha önce eski oyunları ilginç cihazlar üzerinde çalıştırıldığına tanıklık etmiştik. Fakat bu seferki haberimiz yeni çıkan bir oyunun buzdolabında çalıştırılması üzerine. Evet yanlış okumadınız, yeni bir oyunu buzdolabına yükleyerek çalıştırmayı başardılar.

Elbette burada söz konusu olan oyunun buzdolabının sistemine yüklenip çalıştırılması olayı değil. Bilindiği üzere günümüzde bulut sistemi üzerinden oyun oynama olayı hayli gelişti. Yani elinizde ekranı ve interneti olan bir cihaz ile rahat bir şekilde oyun oynayabiliyorsunuz.

doom eternal

Bir Instagram kullanıcısı bu durumu biraz daha garip bir hale sokmuş ve 2020’nin flaş oyunlarından Doom Eternal’i buzdolabında çalıştırmayı başarmış.

Buzdolabında Doom Eternal oynadılar!

//www.instagram.com/embed.js Burada kullanıcının yaptığı şey aslında çok da karmaşık değil. Bir şekilde xCloud için buzdolabı ekranını kullanmayı başarmış. Bu arada oyunun hayli dengeli ve akıcı bir şekilde çalıştığını da vurgulamak gerekiyor.

Elbette buzdolabında Doom Eternal ya da farklı bir oyunu kimin oynayacacağı veya böyle birşeye neden ihtiyaç duyacağı da farklı bir soru işareti.

Resident Evil Village PS5 fiyatı açıklandı