Donald Trump Twitter engeli kaldırıldı: Bakın ilk paylaşımı ne oldu!

Twitter Donald Trump'ı askıya aldı

Son zamanların en çok tartışılan ismi olan Donald Trump, Twitter engeli almıştı. Şimdi ise bu engel kaldırıldı ve bilin bakalım ilk paylaşımı ne oldu.

ABD tarihinin en tartışmalı başkanlarından bir tanesi olan Donald Trump, Twitter engeli nedeniyle sosyal medya platformlarından uzak kaldı. Bu nedenle seçmenlerine hitap edemeyen ABD başkanı için süresiz olarak sosyal medya engellemesi devam edecek gibiydi. Fakat Twitter tarafından alınan ani bir karar ile birlikte, onun süresiz uzak kalmasına engel oldular.

Herkes Trump için çok ağır cezaların verileceğini düşünüyordu. Fakat o en azından şimdilik sosyal medya cezasından kurtulmuş gibi görünüyor. Bu yasağın kalkmasının hemen ardından yaptığı ilk paylaşım yine gündeme oturdu.

Donald Trump bakın hangi Twitter paylaşımlarını yaptı

ABD başkanı tarafından yapılan açıklamada, senato binasının saldırıya uğramasını iğrenç olarak nitelendirdi. Ayrıca tüm bu olanların ABD demokrasisine aykırı olduğu da ifade edildi.

Donald Trump tarafından paylaşılan videoya bakıldığında, kendisinin adeta büyük bir dönüş yaptığı görülüyor. Hatırlayacağınız üzere önceki Twitter paylaşımında insanları fena halde gaza getirmişti. Bu durum hem kendi partisi hem de diğer partiler tarafından sert bir şekilde eleştirilmişti.

Geldiğimiz şu noktada Donald Trump fazlasıyla pişman gibi görünüyor. Pişmanlığını göstermek için ABD Başkanı oldukça önemli açıklamalara yer verdi. Herkes olayların yatışması için büyük çaba harcadı. Donald Trump bu paylaşımında da olayın sorumlusu kimler ise bunun bedelini ödeyeceklerini de söyledi.

 

Donald Trump paylaşımı ABD demokrasisi tarafından olumlu karşılandı. Peki sizce Trump insanları neden sokağa döktü? Tahminlerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.