Donald Trump’a Elon Musk’tan Destek

Donald Trump

Elon Musk, dün gece saatlerinde gerçekleşen suikast girişiminden sağ kurtulan eski ABD Başkanı Donald Trump’a desteğini açıkladı.

Dün gece ABD şok edici bir olayla sarsıldı. ABD’de bu yıl gerçekleşecek başkanlık seçimleri için kampanyasını yürütmekten olan eski ABD Başkanı Donald Trump, Pennsylvania’da kalabalığa konuştuğu sırada vuruldu. Keskin nişancı tarafından hedef alınan Donald Trump, kurşunun kulağını sıyırıp geçmesi sayesinde suikast girişiminden sağ kurtuldu.

Tahmin edeceğiniz üzere bu olay sosyal medyada da geniş yankı buldu. Donald Trump’a düzenlenen suikast sadece ABD’de değil tüm dünyada gündeme taşındı. Bu sırada konuya dahil olan isimlerden biri de Elon Musk’tı. Musk sadece Trump’ın sağ kurtulmasından duyduğu mutluluğu dile getirmekle kalmadı, aynı zamanda bu seçimlerde Trump’ı destekleyeceğini de duyurdu.

Elon Musk, beyin çipleri implantına başladı

Elon Musk geçtiğimiz günlerde Trump kampanyasına finansal destekte bulunmuştu. Ancak bugüne kadar açık açık Trump’ı destekleyeceğini duyurmamıştı. Dün gece gerçekleşen suikast girişimi, Musk’ın da desteğini açık açık duyurmasına vesile oldu. Musk bu konuda tek başına da değil. Trump’a suikast girişimi düzenlenmesi sonrası pek çok isim Trump için desteğini açıklıyor.

Şimdi asıl soru, bu açık desteğin Elon Musk’ın teknoloji dünyasındaki çalışmalarını nasıl etkileyeceği. Özellikle devletten ihale alan SpaceX, olası bir yaptırım durumunda ciddi sorunlarla karşı karşıya kalabilir. Anca görünen o ki Musk, Biden yönetiminin çok da uzun ömürlü olmayacağına inanıyor. Bu yüzden de kazanacağını düşündüğü adaya açıkça destek vermekten çekinmiyor.

Honor Magic V3 Tanıtıldı; Piyasadaki En İnce Katlanabilir Telefon