Dolores O’Riordan’ın ölüm sebebi belli oldu. Resmi açıklama bekleniyor

zo1 1

Bildiğiniz gibi müzik dünyası son günlerde Dolores O’Riordan’ın ani ölümünü konuşuyor. Cranberries grubunun 46 yaşındaki solisti O’Riordan, Londra’da hayata gözlerini yummuş ve sevenlerini üzmüştü.

Daha önce yaptığımız haberimizde, Dolores O’Riordan’ın arkadaşları sanatçının son dönemde depresyonda olduğunu ve sırt ağrıları çektiğini belirtmişti. Yeni gelen bilgiler ise, sanatçının ölüm sebebini ortaya çıkarmış olabilir.

Londra Polis Departmanı’nın raporuna göre sanatçının ölü bulunduğu yatağının yakınında bir de sahte fentanil bulundu. Fentanil, özellikle güçlü ağrı kesici özelliği bulunan ve ameliyatlarda tercih edilen bir madde. Uyuşturucu etkisi yapabiliyor. Dolayısıyla sanatçının da fentanil zehirlenmesi sebebiyle öldüğü belirtilmiş. Fakat bu bir intihar mı yoksa yanlışlıkla yüksek dozdan mı öldü, bu henüz bilinmiyor. Sanatçının son dönemdeki depresyon durumu ve ağrılarını göz önüne aldığımızda, bu sebeple bu maddeyi kullanmış olabilir. Öte yandan, resmi açıklama için bazı raporların beklendiği de belirtilmiş.

Dolores O'Riordan'ın ölüm sebebi belli oldu. Resmi açıklama bekleniyor

Samsung Ön Kamerayı Ekranın İçine Yerleştiriyor