Dolce & Gabbana  Razer koleksiyonu ile oyuna hazır

Razer ve Dolce&Gabbana

Her iki markanın farklı asit yeşili ve altın renk gruplarını bünyesinde barındıran koleksiyon, Razer’ın imzası oyuncu estetiğini Dolce & Gabbana ‘nın yenilikçiliği ve işçilik sevgisiyle zevkli bir şekilde birleştirerek oyun ve moda birlikteliğini benzersiz boyutlara taşıyor.

Dolce&Gabbana | Razer hazır giyim koleksiyonu, şık ve sıra dışı oyuncu estetiğine saygı duruşunda bulunurken modanın geleceğini kucaklayan iddialı parçalar ve çok yönlü temel öğeler içeren, özenle seçilmiş bir giyim yelpazesini sergiliyor.

Domenico Dolce ve Stefano Gabbana, ikonik Razer ve Dolce&Gabbana renklerini birleştiren büyük beden tişörtler, kargo pantolonlar ve sıra dışı kapüşonlu üstlerden oluşan, son derece tanınabilir bir Özel Koleksiyon yarattı. Hem markaların logoları hem de bilgisayar programlama dizileriyle kişiselleştirilen koleksiyon, sürekli ve sonsuz yenilik arayışını simgeliyor.

Razer ve Dolce & Gabbana

Lüks Moda Yüksek Performansla Buluşuyor

Dolce & Gabbana | Razer Barracuda, ikonik Razer Üç Başlı Yılan logosu ve zarif 24K altın kaplamalı Dolce&Gabbana monogramıyla süslenmiş, kulaklıklardaki titiz zebra desenli kaplamayla tamamlanan zarif bir siluete sahiptir.

Razer’ın TriForce Titanium 50mm sürücüleri ve THX Spatial Audio ile desteklenen bu kulaklık, ayrıntılı ve güçlü ses sunarak sürükleyici bir oyun deneyimi sağlıyor. FlowKnit Memory Foam kafa bandı ve kulaklık dolgusu, uzun süreli konfor sağlayarak uzun oyun seanslarını keyifli hale getirir.

Razer ve Dolce & Gabbana

D&G | Razer Enki Pro, Razer’ın Üç Başlı Yılan logosu ve Dolce&Gabbana’nın imza monogramının yanı sıra lüks 24K altın kaplama D&G logosunun kusursuz entegrasyonuyla ergonomik mükemmelliği ve sanatsal yeteneği yeniden tanımlıyor.

110 derece uzatılmış omuz kemerleri, ultra geniş 21 inç koltuk tabanı, 152 derece yatma, yerleşik bel kemeri ve lüks Alcantara deri sırtlık ve koltuk tabanı döşemesiyle donatılmış bu oyun koltuğu, konfor ve lüksün somut örneğini temsil ediyor.

Razer ve Dolce & Gabbana

Oyun sektöründe tarih yazan D&G | Razer Enki Pro – Chroma Edition, kavramsal bir vitrin ürünü olarak üretilen dünyanın ilk Razer Chroma RGB oyuncu koltuğu olup, meraklıları için oyun lüksüne sahip olmalarına olanak tanıyan çarpıcı altın versiyonu da satılacak.

Sınırlı sayıda üretilen D&G | Razer koleksiyonu, donanım ürünleri için dünya çapında yalnızca 1.337 adet mevcut olacak şekilde 2023’ün sonlarındaki festival sezonunda satın alınabilecek.

Bu iş birliği, oyun ve moda dünyasında çığır açan bir anı işaret ediyor ve her iki sektörün özünü kutlayan, aynı zamanda stil ve teknolojinin sınırlarını zorlayan bir koleksiyon olarak ortaya çıkıyor.

Karşınızda Sınırsız Dünya Şampiyonası 2023!