Dogecoin fiyatı dibin dibinde! Yatırımcılar mutsuz!

Elon Musk Dogecoin'e desteğini sürdürüyor

Elon Musk’ın bir gecede trend haline getirdi, en büyük shitcoinlerden biri olan Doge’deki düşüş devam ediyor. Bir dönem 1 dolar olması beklenen Doge için şimdiki hayal 0.1 dolar olabilmesi. İşte konunun detayları.

Dogecoin fiyatı dibin dibinde! Yatırımcılar mutsuz! Öncelikli olarak yazımızın başında belirtelim. Haber ve makalelerimizde yer alan bilgiler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Dolayısıyla yatırımlarınızı kendi bilgileriniz doğrultusunda yapmanız gerekmektedir.

Şimdi gelelim haberimize. Malum Dogecoin şaka amaçlı ortaya atılmış bir coindi. Fakat kısa süre içerisinde saçma bir yükseliş yakaladı. Bu yükseliş sonunda da 0.6 doları zorladı. Hatta 20 Nisan’ı Dogecoin günü ilan ettiler ve bugünde 1 Doge’nin 1 dolara eşit olacağını iddia ettiler.

Elon Musk Doge

Tabi ki böyle birşey olmadı. 20 Nisan’da 0.4 dolar seviyelerinden yukarı çıkamayan Doge, sonrasında ise düşüşe geçti ve 0.07 dolara kadar düştü.

dogecoin

Dogecoin fiyatı dibin dibini gördü! Hani 1 dolar olacaktı?

Dogecoin bu yazının yazıldığı sıralar 0.07 dolar seviyesinin de altına gerilemişti. Açıkçası şaka amaçlı çıkarılmış bir coin’in bu kadar yükselmiş olması bile mucizeydi diyebiliriz. Sonuç olarak Dogecoin’in gazı çabuk alındı.

Elbette ileride benzer bir sıçrama tekrardan yaşanır mı bilinmez. Fakat Dogecoin’in kendisine has bir teknolojisi bulunmuyor. Kodları bile neredeyse Bitcoin ile birebir aynı. Dolayısıyla kripto para piyasasında uzun soluklu olması büyük bir sürpriz olacaktır. Tabi ki yine de bekleyip göreceğiz.

Dogecoin yaratıcısı Twitter

Bu arada Bitcoin ve alt coinler 2 gün süren düşüşün ardından tekrar toparlanma aşamasına geçti. Elbette eski seviyelerin yakalanması ne kadar sürecek bilinmez. Bekleyip göreceğiz. Dogecoin fiyatı dibin dibinde! Yatırımcılar mutsuz!

Google, Workspace uygulamaları için yeni görünümünü sundu