Dodge Viper ACR tanıtıldı!

Dodge Viper ACR tanıtıldı

Dodge Viper ACR tanıtıldı.

Dodge Firmasının en Popüler Araba Serilerinden biri olan Viper’ın yeni model Arabası, Detroit Motor Show 2016’da tanıtıldı.

Yeni model Araba, hem Tasarım hem de Özellikleriyle adeta dikkatleri üzerine çekiyor. Yeni model Arabanın en dikkat çekici Özelliği sahip olduğu Extreme Aero Paketi.

Bu da Arabanın, yere sağlam basmasına katkı sağlıyor. Arabanın arkasında bir Arka Kanat yer alıyor. Arka Kanat sayesinde Arkadan İtişli olan Araba, rüzgârı arkasına aldıkça adeta şahlanıyor.

BMW M3 de Arkadan itişli bir Araba; lakin çabuk süratlenen Araba tabiri caizse yağ gibi kayıyordu. Dodge’un Viper ACR’si ise Dört Çeker Performansı veren Arkadan itişli bir Araba.

Arka Kanat, Arabaya; 770 Kiloluk bir Aşağı Çekiş Kuvveti sağlıyor. Bu Kuvvet; Kaporta, Kanatlar ve Süspansiyon parçaları üzerinden geçen Havanın oluşturduğu Etki sayesinde Aracın, Yol Yüzeyine yapışmasını sağlıyor.

Arka Kanata; Hava Izgaraları, Karbon Fiber Arka Difüzyonlar eşlik ediyor. Araba; 8.4 Litrelik tek bir V10 Motora sahip.

645 Beygir gücüne sahip olan Motor; 272 Kiloluk bir Tork Kuvveti uyguluyor. Yeni model Araç; Som Fren Sistemine sahip.

Arabanın Süspansiyonunu dileğiniz şekilde özelleştirebilirsiniz. Yeni model Aracın, ne zaman ve hangi fiyata satılacağı hakkında şimdilik herhangi bir bilgiye sahip değiliz.

The Division’un Videosu ortaya çıktı!