Disney+ yeni Star Wars showu için tarih verdi

Disney+ yeni Star Wars showu için tarih verdi

Disney’in Star Wars Celebration 2022 etkinliğinin son günü olan Pazar günü Disney+, The Bad Batch’in ikinci sezonunun ilk fragmanını paylaştı. İşte tüm detaylar.

Geçen yıldan beri Disney’in diziye devam etmeyi planladığını biliyor olsak da, yeni sezonun artık bir çıkış tarihi var. Bu sonbaharda Disney+ platformunda çıkış yapacak. Şirketin paylaştığı fragman, Clone Force 99 üyelerini birinci sezondakinden daha yaşlı olduklarını gösteren bir zamana odaklanıyor. Hikaye buradan toparlanmaya başlıyor. Fragmanda her bir kahraman güncellenmiş zırh giymiş olarak görüntüleniyor. Örneğin takım lideri Hunter yeni bir atkı ile karşımıza çıkıyor. Her zaman olduğu gibi, değişen bir galakside bir yer bulmaya çalışan grubun önünde zorlu bir yolculuk var gibi görünüyor. Oh, bir de ışın kılıcı olan bir Wookie de onlara katılıyor.

Disney+ yeni Star Wars showu için tarih verdi

The Bad Batch’in ikinci sezonu, Disney+ şirketinin Star Wars Celebration 2022 sırasında paylaştığı bir avuç duyurudan biriydi. Ayrıca, Rogue One prequel Andor ve Star Wars Jedi: Survivor, Respawn’s Fallen Order’ın devamı olan Star Wars Jedi: Survivor’a da ilk bakışı sunmuştu. The Mandalorian ve Ahsoka ile ilgili güncellemelere ek olarak yeni sezon da Star Wars hayranlarının beğenisine sunulacak. Yapımın yediden yetmişe dünya çapında hayranı var diyebiliriz. Bu aralar söz konusu yapımla ilgili içerikler de çoğalmış durumda. Bu da hayranların hoşuna giden bir şey.

İnsanlar gezegenler rarası bir medeniyet kuracak zeka seviyesine yaklaşıyor