The Bureau Xcom Declassified kısa süreliğine ücretsiz

the bureau xcom declassified

The Bureau Xcom Declassified kısa süreliğine ücretsiz oldu. Konuyla ilgili detaylar ve indirme bağlantısı haberimizde.

Humble Bundle platformu, sunduğu güzel avantajlarla hem oyunculara hem hayır kurumlarına yardımcı oluyor. Platform zaman zaman da bedava oyunlarla kullanıcıların karşısına çıkıyor. Humble Bundle, bu sefer bir oldukça ilgi çekici bir oyunu dağıtıyor. Bu bağlamda The Bureau Xcom Declassified kısa süreliğine ücretsiz oldu.

Bu adresten Humble Bundle platformuna giderek, The Bureau Xcom Declassified’in ücretsiz Steam anahtarını alabilirsiniz. Eğer ne yapacağınızı bilmiyorsanız, öncelikle Humble Bundle‘ye üye olun. Ondan sonra Steam üyeliğinizi (yoksa üye olmalı ve masaüstü programını indirmelisiniz.) Humble Bundle platformuna bağlayın. Bağladıktan sonra oyunu sepetinize ekleyin ve ödeme kısmına gelin. Burada verilen oyun ücretsiz olduğu için herhangi bir kredi kartı / banka bilgisi vermenize gerek yok. Oyun satın aldığınızda bağlı E-posta adresinize bir E-Posta gelecek. Bu postadan Steam anahtarınızı açığa çıkararak Steam uygulamasından oyunu kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Ancak elinizi çabuk tutmanızda fayda var. Haberi yazdığımız süre itibariyle fırsatın bitmesine 19 saat kalmıştı.

The Bureau Xcom Declassified, 2013 yılında 2K stüdyoları tarafından geliştirilen bir taktiksel üçüncü şahıs nişancı oyunu. Oyun Windows, Playstation 3 ve Xbox 360 için çıkışını yapmıştı. Ancak The Bureau Xcom Declassified, istediği yükselişi bir türlü yapamamıştı. Buna rağmen oyunun kısa süreliğine ücretsiz olması ile daha fazla kişi tarafından oynanacağı kesin.

PlayerUnknown’s Battlegrounds’tan Xbox One X sahiplerine müjde!