Diego Armando Maradona hayatını kaybetti

maradona

2020 yılı kötü şakalarına devam ediyor. Şimdi de Diego Armando Maradona hayatını kaybetti. İşte konu ile ilgili detaylar.

2020 yılı pek çok açıdan kötü bir sene oldu. Sadece koronavirüs pandemisi bile bu yılın kötü geçmesi için tek başına yeterliyken, tüm dünya beklenmedik ölüm haberleriyle sarsıldı.

Hatırlanacağı üzere daha önce basketbol denilince akla gelen ilk isimlerden biri olan Kobe Bryant geçirdiği bir helikopter kazasında hayatını kaybetmişti. Şimdi de futbol dünyasından acı bir haber geldi.

Son yüzyılın en iyi futbolcusu seçilen Diego Armando Maradona bugün geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Yıldız futbolcu bir süre önce beyin ameliyatı geçirmiş ve evinde dinlenmeye çekilmişti.

Diego Armando Maradona 60 yaşında vefat etti!

Maradona futbolculuğu bıraktıktan bir süre sonra teknik direktörlüğe başlamıştı. Bir dönem Arjantin Milli Takımı’nı da çalıştıran Maradona, uzun yıllar uyuşturucu kullandı. Bu durumun medyaya yansıması sonrasında tedavi gören yıldız futbolcu tertemiz bir hayata geçiş yaptığını açıklamıştı.

Maradona bir dönem aldığı aşırı kiloları da vermek istediğini açıklamış fakat bu kilolardan kurtulamamıştı. Arjantinli yıldız Dünya Kupası finalinde eli ile attığı gol ile de uzun yıllar konuşuldu. Maradona sonradan bu eli Tanrının Eli olarak yorumlamıştı.

Ünlü futbolcu 60 yaşında vefat etti. Maradona için yarın Arjantin’de büyük bir tören düzenlenmesi bekleniyor. Dileriz 2020 son şakasını yapmıştır.

Koronavirüs vaka sayıları açıklandı! Durum ürkütücü