Devil May Cry 5 geliyor!

Devil May Cry 5

Capcom, E3 etkinliğinde Devil May Cry 5 ile bombayı patlatacak gibi görünüyor. Devil May Cry 5’in alana adı şimdiden alındı. Dante’ye kavuşmamıza sayılı gün kaldı diyebiliriz.

Capcom’un hack and slash türündeki sevilen serisi Devil May Cry, uzun bir süredir yeni oyunu ile karşımıza çıkmıyordu. 2013 yılında DmC’yi yayınlayan Capcom, seriyi bambaşka bir boyuta taşımıştı.

Firma daha sonraki süreçte 2015 yılında yeni nesil konsollar için DmC: Definitive Edition, Devil May Cry 4: Special Edition‘ı duyurmuştu. Capcom, 2018 yılında ise yine yeni nesil konsollar için Devil May Cry HD Collection’ı duyurmuştu.

Serinin ana oyunu olan Devil May Cry 5 için henüz tarih açıklamayan Capcom’un, çok yakında büyük bir sürpriz yapacağı bugün ortaya çıktı.

Red Dead Redemption 2 ön sipariş bonusları açıklandı

Devil May Cry 5 için geri sayım başladı!

Daha önce Resident Evil 7 ve Monster Hunter‘ın alan adlarını satın alan firma şimdi de DmC 5’in alan adını bugün satın aldı. Önümüzdeki hafta başlayacak olan E3 etkinliğinde sahne alacak olan Capcom, DmC 5’i bu etkinlikte duyurabilir.

Devil May Cry 5

Başta; PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformlarına gelmesi beklenen DmC 5‘in, Nintendo Switch‘e de gelebileceği söyleniyor. Yine hack and slash türünde olacak olan DmC 5, bakalım bu sefer nasıl bir konu ile karşımıza çıkacak? Umarız emo görünümlü Dante yerine, yıllardır görmeye alışkın olduğumuz olgun Dante bizleri karşılar.