Deathstroke Justice League SC kadrosuna katıldı

justice league

Justice League Snyder Cut kadrosu genişlemeye devam ediyor. Şimdi de Deathstroke karakteri için ek çekimler yapılacağı belirtildi.

Ünlü yönetmen Zack Snyder şu aralar HBO Max için 2017 yılında yayınlanan Justice League filminin yeni bir versiyonu üzerinde çalışıyor. Hatırlanacağı üzere orijinal film yaklaşık olarak 2 saat uzunluğundaydı. Filmin Snyder Cut versiyonu ise yaklaşık olarak 4 saat olacak ve 1’er saatlik 4 bölüm halinde izleyicilerin beğenisine sunulacak.

Aslında Snyder Justice League filminin ilk yönetmeniydi. Lakin bilinmeyen bir sebepten ötürü filmi bırakmıştı. Sonrasında ise Snyder’in çektiği pek çok sahne filmden çıkarılmıştı. Hatta bununla da kalınmamış ve Snyder’in düşündüğü senaryo değiştirilmişti.

Örneğin Snyder Superman’i düşmanların diriltmesini planlamıştı. Fakat filmde bu görev Justice League ekibine düştü.

Deathstroke da Justice League çekimlerine katıldı

Snyder kafasındaki Justice League filmini hayata geçirebilmek için kolları sıvadı. 4 saat sürecek olan film için bazı ek çekimlerin yapılacağı zaten açıklanmıştı. Hatta Jared Leto, Ben Affleck ve Ray Fisher’ın çekimlerde yer alacağı belirtilmişti. Şimdi ise Justice League’in sonunda görünen Joe Manganiello’nun yani Deathstroke’un da ek çekimlerde rol alacağı öğrenildi.

deathstroke

Görünen o ki film için kadro hayli genişlemiş durumda. Muhtemelen Snyder oturup yeni bir film çekse de bu kadar enerji harcardı. Bakalım Snyder Cut DC fanlarının gönlünü almayı başarabilecek mi? Bunu 2021’de göreceğiz.

Porno izleme oranları rekor kırıyor!