Daniel Radcliffe, Wolverine rolünde karşımıza çıkacak mı?

Daniel Radcliffe, Wolverine rolünde karşımıza çıkacak mı?

Harry Potter rolü ile tanınan Daniel Radcliffe, Wolverine rolünü oynamak için takviye alarak kaslanmaya çalışması ile gündeme gelmişti. Aktörden şimdi iddialara yanıt geldi. İşte tüm detaylar.

Daniel Radcliffe, gelecekteki X-Men filmlerinde Wolverine rolünü üstlenebileceği yönündeki söylentileri bir kez daha yalanladı. 34 yaşındaki Harry Potter yıldızı, Hugh Jackman’ın tüm canlı aksiyon filmlerinde meşhur bir şekilde canlandırdığı Marvel mutantına benzerliği nedeniyle uzun süredir hayran kitlesinin hedefi oluyor. Her ne kadar Radcliffe söylentileri defalarca küçümsemiş olsa da, geçen ay TBS komedisi Miracle Workers’ın seri finalinde Harry Potter rolüyle tanınan oyuncunun vücudunda meydana gelen dönüşümü gösterdikten sonra spekülasyonları yeniden alevlendirdi.

Daniel Radcliffe, Wolverine rolünde karşımıza çıkacak mı?

Vanity Fair’in popüler Yalan Dedektörü bölümünde Wolverine söylentisini kendisinin başlatıp başlatmadığı sorulduğunda Radcliffe, gülerek bu iddiayı da yalanladı. Neden vücudunu geliştirdiği sorulduğunda ise “Sadece takıntılıyım” şeklinde yanıt veren oyuncu Wolverine rolü ile uzaktan yakından alakası olmadığını açıkladı. Wolverine rolü X-Men evreninde en çok sevilen karakterler arasında karşımıza çıkıyor. Hugh Jakckman canlandırdığı karakter ile çok fazla sevgi kazandı ve bu kapsamda dünya genelinde hayranları mevcut. Harry Potter olarak tanınan Daniel Radcliffe, geçen yıl GQ ile yaptığı röportajda dedikoduları görmezden geldi ve rolü düşündüğünü iddia eden manşetlerin “tamamen bir basın turu söylentisi” olduğunu söyledi. Role neden hiç ilgi duymadığını da belirten aktör iddiaları son kez yalanladı.

PUBG MOBILE Wonder Creators Network yatırım planını duyurdu