Cyberoam’dan Eğitime Yüzde 20 Destek

Cyberoam Egitim 1

Cyberoam, Türkiye’deki eğitim kurumlarına özel olarak ürün ve hizmetlerini avantajlı fiyatlarla sunacağını duyurdu.

Ağ güvenliği çözümleri konusunda dünyanın önde gelen şirketlerinden Cyberoam, yeni başlattığı kampanya çerçevesinde Türkiye’deki üniversitelere ve akademilere ürün ve hizmetlerini yüzde 20 indirimli olarak sunacağını duyurdu. Kampanya kapsamındaki eğitim kurumları, Cyberoam ürünlerini satın alırken ve hizmet anlaşmalarını yenilerken kendilerine sunulan avantajlı fiyatlardan faydalanabilecekler.

Eğitim kurumlarının sahip oldukları kısıtlı bütçeyi en verimli şekilde kullanmalarına yardımcı olmak amacıyla böyle bir kampanyayı hayata geçirdiklerini ifade eden Cyberoam Türkiye Ülke Müdürü Emre Aktaş, “Türkiye’deki eğitim kurumlarına en iyi güvenlik çözümlerini en uygun fiyatla sunmayı hedefliyoruz. Eğitim kurumlarına özel fırsat sayesinde, Türkiye’deki eğitim kurumları sunduğumuz tüm ürün ve hizmetlere yüzde 20 indirimle sahip olabilecekler” dedi.

Cyberoam_Egitim_2

Eğitim Kurumları Cyberoam ile Güvende

Cyberoam kullanıcılarının önemli bir bölümünü eğitim sektöründen gelen müşteriler oluşturuyor. Öğrencileri ve diğer çalışanları ağ kaynaklı tehditlerden korumak, zararlı yazılımlara geçit vermemek ve paylaşımlı ortamlarda kimlik bazlı güvenliği sağlamak, eğitim kurumlarının güvenliğe dair öncelikleri arasında yer alıyor.

Cyberoam web filtresi, uygulama ve dosya paylaşım platformlarının kontrolü, internetten indirilmesine izin verilen dosyaların sınırlanması ve adil bant genişliği dağılımı gibi çözümlerle bugüne dek pek çok eğitim kurumunun uygun maliyetle ağ güvenliğini sağlamasına yardımcı oldu. Cyberoam ürünlerinde ayrıca eğitim kurumlarının sıkça ihtiyaç duyduğu otomatik web kategorizasyonu (WebCat) ve Layer 8 kimlik bazlı raporlama sistemi de yer alıyor.

Google, 3D Gören Tablet Geliştiriyor!