Turkcell’den Eğitime Akıllı Destek

turkcell5

Turkcell, eğitim kurumlarına daha başarılı öğrenciler yetiştirmelerini sağlayacak yepyeni bir eğitim platformunu hayata geçirdi. Turkcell Akıllı Eğitim adı verilen platformla, eğitim kurumları dijital dönüşümlerini Turkcell’in üstün teknoloji desteğiyle yapabilecek.

Platform, akıllı tahta ve tablet cihazlarla interaktif eğitim teknolojilerini sunarak, eşsiz bir interaktif sınıf deneyiminin kapılarını açıyor. Kurulan sistem sayesinde video, ses ve tüm dijital içerikleri sanal veri depolama alanlarında saklayan eğitim kurumları, eğitim içeriklerini tüm öğrencilerle kolaylıkla paylaşabiliyor. Öğretmen ve öğrencilere, okulda evde, diledikleri yerde 3G ile hızlı, güvenli ve kesintisiz internet erişimi sunularak, eğitimde tüm sınırlar kaldırıyor.

Platform içerinde bulunan fiber erişim, akıllı bulut, eğitim programları gibi çözümlerle Turkcell, iş ortakları ve grup şirketleriyle uçtan uca bir eğitim çözümü sunuyor. Tüm eğitim ihtiyaçlarının tek platforma toplayan Akıllı Eğitim sayesinde okullar tüm hizmeti tek bir yerden alabiliyor.

Görsel 2

Dijital dönüşümle ilgili öğretmenler de, veliler de bilgilendiriliyor

Turkcell Akıllı Eğitim’de, öğretmenlerin dijital dönüşüm konusunda donanımlı olabilmeleri için Turkcell Akademi’de “Digital Eğitmenlik ve Sertifika” başlıklı bir eğitim programı bulunuyor. Veliler de Akıllı Eğitim sayesinde çocuklarının eğitim durumu, devamsızlıkları ve başarıları hakkında anında bilgilendiriliyorlar.

Turkcell Akıllı Eğitim, ilk olarak 15 ayrı lokasyonda faaliyet gösteren Mektebim Okulları’nın 8 kampüsünde 2000’in üzerinde öğrenciyi yeni eğitim teknolojileri ile buluşturuyor.

Akıllı Eğitim’le sunulan teknolojik fırsatlar

  • Turkcell Akıllı Eğitim ile Eğitim Uygulamaları

Turkcell Akıllı Eğitim’in temelini oluşturan eğitim teknolojisi yazılımı, bu yazılım her seviyede kurumun kullanımına uygun. Ürün kurumun ihtiyacına göre düzenleyerek tüm eğitim kurumlarında uygulanabiliyor.

  • Turkcell Superonline fiber erişim çözümleri (1000 Mbps’ye ulaşan hızla),
  • Turkcell Akıllı Bulut altyapısında içerik paylaşım imkanı, eğitim materyalleri için veri depolama,
  • Donanım Ürünleri (Akıllı Tahta ve Tablet seçenekleri)
  • Öğrencilere 3G’li tablet ve internet paketi ile kesintisiz eğitim
  • Turkcell Akıllı Cihaz Yönetimi ile güvenli uygulama ve cihaz yönetimi
  • Turkcell Kurumsal APN ile güvenli internet
  • Turkcell Akademi Eğitim programları ile digital teknoloji eğitimleri ve eğitimci sertifikasyonu

iPhone 5S’ten Sonra HTC One’da Altına Büründü