CS GO Panorama kullanıma sunuldu

cs go panorama

E-spor denilince akla gelen ilk isimlerden biri olan Counter Strike Global Offensive yakında önemli bir güncelleme alacak. Bu güncelleme öncesinde CS GO Panorama beta olarak kullanıma açıldı.

Geçtiğimiz seneye kadar Counter Strike Global Offensive’in kendi alanında rakipsiz olduğu düşünülebilirdi. Fakat PUBG ve Fortnite gibi yapımların beklenmedik yükselişi CS GO’nun da tahtının sallanmasına neden oldu. Özellikle CS GO’dan PUBG’ye önemli bir kayma gerçekleşti. Nitekim bu sayede CS GO’nun rakipsiz olmadığı da ortaya çıkmış oldu.

Hali hazırda sahip olduğu oyuncu kitlesini kaybetmek istemeyen Valve, CS GO için önemli kararlar aldı. Bu kararlardan birisi de oyunun arayüzünün değiştirilmesiydi. Yeni CS GO arayüzünün Panorama ismine sahip olacağı zaten kısa süre önce ortaya çıkmıştı. Şimdi ise Panorama oyuncuların kullanımına sunuldu.

CS GO Panorama artık kullanılabilir!

Peki oyun severler CS GO Panorama sürümüne nasıl geçiş yapacaklar? Bunun için oyunun Steam arayüzünden “BETALAR” kısmına tıklamanız gerekiyor. Ardından en altta bulunan “panorama – Panorama UI Preview” seçeneğini işaretlemeniz yeterli olacaktır. Bu işlemlerin ardından CS GO Panorama sürümüne geçmiş olacaksınız. Bu sürümde nelerin farklı olduğuna aşağıdaki videodan göz atabilirsiniz.

Bu arada şunu da dip not olarak belirtelim. CS GO Panorama sürümü henüz beta aşamasında. Yani çeşitli hatalarla karşılaşmanız yüksek bir ihtimal. Dolayısıyla final sürümüne kadar bu hataları mazur görmeniz gerekecek. Bakalım yapılan bu yenilik kaybedilen oyuncu kitlesini tekrardan CS GO’ya geri çekebilecek mi? Bekleyip göreceğiz.

Steam yaz indirimleri başladı!