CS GO bıçağı yüzünden 8 yıl hapis cezası alacak!

cs go

Çek Cumhuriyeti’nde eşine az rastlanır bir olay yaşandı. 1300 dolar değerindeki CS GO bıçağı için dolandırıcılık yapmaya çalışan kişi polisler tarafından yakalandı.

Gün geçmiyor ki dijital dünyada ilginç bir olay daha yaşanmasın. Malum artık oyunlardaki itemler, skinler için binlerce lira ödeniyor. Sanal bir oyundaki, var olmayan bir item için bu kadar büyük paralar ödemek kimine göre çok saçma. Kimine göreyse tamamen zevk meselesi.

Bilindiği üzere bu skin ya da itemler size oyunda herhangi bir artı katmıyor. Misal CS GO’da para verip aldığınız şekilli bir bıçak ile daha kolay kill almıyorsunuz. Ya da boyalı bir keleş normalinden daha iyi sprey atmıyor.

CS GO bıçağı yüzünden 8 yıl hapis cezası alacak!,

Yine de insanların bu tarz itemler için binlerce dolar ödemesi, hatta hırsızlık yapıp hapse girmesi hiç mantıklı değil. Evet yanlış okumadınız. Hapse girmesi…

cs go

Çek Cumhuriyeti’nde gerçekleşen bir olayda, suçlu karşısındaki oyuncudan alacağı bıçak için buluşma istiyor. Bu buluşma öncesinde de belli bir kapora gönderiyor.

Sonrasında ise bıçağı hesabına aldıktan sonra kaçmaya başlıyor. Polis takibine takılan suçlu kıskıvrak yakalanıyor.

Şimdi suçlunun 8 yıla kadar hapsi isteniyor. Eğer mahkeme bu yönde karar verirse, suçlu kişi CS GO’da çaldığı, gerçekte var olmayan bir bıçak için hapis yatmış olacak. Hayat gerçekten çok enteresan yerlere gidiyor.

Hangi Huawei modelleri HarmonyOS alacak? İşte yanıtı