Crysis Android ve iOS cihazlara geliyor: Tarih bile belli oldu

crysis

Crysis Android ve iOS cihazlara geliyor açıklamaları büyük bir heyecan yarattı. Hem iPhone hem de Android cihaz kullananlar bu oyunu indirebilecek. İşte son derece heyecan verici haberimizin detayları.

Bazı oyunlar sadece masaüstü olarak biliniyor. Bunlar arasında kimileri gerçekten de heyecanı doruklarına kadar yaşatıyor. Sahip olduğu grafik özellikleri ve senaryosu bakımından belki de en fazla dikkat çeken oyunlardan Crysis, yakında mobil platformlara geliyor. Ancak bu, oyunu üreten şirket tarafından yapılmayacak.

Oyun şirketleri ve oyunlar hakkında sızıntılar yapan bir Twitter hesabı Crytek ile ilgili önemli bir açıklama yaptı. Bu açıklamada Microsoft şirketinin bu markayı satın alacağı ifade edildi. Böylece hem iOS hem de Android platformu için oyunu oynamak mümkün olacak.

Crysis Android ve iOS cihazlara uyumlu hale gelecek

Microsoft platformuna geçiş yapacak olan olan bu şirket, Nintendo Switch konsolunda bile kullanılabilecek. Böylece neredeyse tüm oyun konsollarında oynanabilecek. Özellikle oyun için üretilmiş olan akıllı telefonlarda oldukça yüksek performans alınacağı tahmin ediliyor.

Crysis Android ve iOS

Gelen detaylarda oyunun ne zaman mobil platformlara geçiş yapacağı bile belli oldu. E3 2021 etkinlikleri ile birlikte bu oyunun ne zaman mobil platformlarda yer alacağı açıklanacak. Ayrıca çok oyunculu olacağı ve 1’e karşı 50 konseptinin geliştirileceği ifade ediliyor. Böylece oyunun heyecanından hiçbir şey gitmeyecek.

Mobil dünyaya gelmesi ile birlikte devasa bir hareketlilik yaşanacak. Bu oyun küresel çapta fazlasıyla tercih ediliyor. Milyarlarca mobil kullanıcının da bu listeye eklenmesi ilgiyi daha fazla artıracaktır. Peki siz Crysis oyunun mobil platformlara gelmesini nasıl değerlendiriyorsunuz?