Crackdown Xbox One’da ücretsiz oldu!

Crackdown

Microsoft, Crackdown 1 ve 2’yi Xbox One sahipleri için ücretsiz yaptı. 3. oyunun düşük inceleme puanlarının böyle hamle yaptırdığı söyleniyor.

Microsoft, Xbox One’ı ilk tanıttığı 2013 yılında Xbox 360 döneminde başlayan Crackdown serisinin yeni oyununu tanıtmıştı. Bir türlü çıkışını gerçekleştiremeyen 3. oyun için Microsoft çok şey vadetmişti.

Tüm nesnelerin etkileşime gireceği söylenen oyun nihayet geçtiğimiz aylarda çıkışını gerçekleştirmişti. Ancak serinin 3. oyunu aldığı rezil inceleme puanları ile hüsrandan öteye gidememişti.

Xbox Game Pass sahiplerine ücretsiz olarak sunulan serinin üçüncü oyununun çok tepki almasının ardından bugün Microsoft cephesinden bir hamle geldi.

Crackdown 1 ve 2 ücretsiz oldu

Microsoft, Xbox One sahiplerine Xbox 360 oyunları olan Crackdown 1 ve 2’yi ücretsiz olarak sunma kararı aldı. Microsoft Store’da ücretsiz olarak yer alan serinin ilk ve ikinci oyununu aşağıdaki linklerden indirebilirsiniz.

Xbox One için The Sims 4’e klavye ve mouse desteği geliyor!

Serinin ilk oyununu buradan ikinci oyununu ise buradan ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Xbox One S’te orijinal grafikleri ile oynanabilen oyunun Xbox One X’te bir tık iyileştirilmiş grafiklere sahip olduğunu belirtelim.

Crackdown