Covid 19 için yeni tedbir! Temiz hava maskesi!

covid19 aşısı

Koronavirüs için yeni tedbirler devreye girmeye devam ediyor. Şimdi de temiz hava maskesi devreye girdi. İşte konu ile ilgili tüm detaylar.

Covid 19 için yeni tedbir! Temiz hava maskesi! Sağlık teknolojisi şirketi Royal Philips, Cumartesi günü Hindistan’da yenilikçi bir Taze Hava Maskesi piyasaya sürdü. Mükemmel nefes alma konforunu, güçlü filtreleme performansını ve çağdaş tasarımı birleştiren Philips Temiz Hava Maskesi, ülkede artan hava kirliliği seviyelerine karşı koruma sağlayacaktır.

Son teknoloji temiz hava fanına sahip maske, hava akışkanı dinamik tasarımıyla birleştiğinde, her saniye temiz hava sağlayan bir havalandırma performansı sunar, böylece maskenin arkasındaki nem, sıcaklık ve CO2 seviyelerini düşürür.

Bu, her saniye daha taze, daha kuru ve daha serin nefesler sağlayarak nefes alma konforunu büyük ölçüde artırır. Filtreleme verimliliği, maskelerin sağladığı korumanın anahtarıdır. 4 katmanlı, yüksek filtrasyonlu, Philips Taze Hava Maskesi, hem solunan hem de solunan havanın filtreden geçmesi için iki yönlü filtreleme sistemine sahip.

Covid 19 için yeni tedbir! Temiz hava maskesi!

Fan modülü, filtrelenmiş solunan havanın, maske takan kişinin çevresindekileri potansiyel olarak etkileyebilecek şekilde yatay olarak dışarıya yayılmasını önlemek için özel olarak tasarlanmıştır. Etkili hava temizlemesi sağlamak için filtre 40 saatlik kullanımdan sonra değiştirilmelidir. Daha uzun aralıklarla kullanıldığında, filtrenin en az iki haftada bir değiştirilmesi önerilir.

Ürün, hava ağları ve hassas 3D lazer kesim ile ustaca hazırlanmış, yeniden kullanılabilir bir kapak da dahil olmak üzere, her yüze uygun şekilde uyan ve her görünüme uyum sağlayan bir tasarıma sahip. Şarj ettikten sonra 2 ila 3,5 saat çalışabilen fan modülü için bir şarj aletine sahiptir.

Bu yenilik kısa sürede dünya çapında da kullanıma uygun hale gelecek gibi duruyor.

Batman hayranları Robert Pattinson’ın aldığı parayı öğrenince şok oldu