Nintendo Switch VR destekleyecek güçte

Nintendo Switch

Nintedo Nintendo Switch’in VR destekleyecek güçte olduğu Nintendo Başkanı Tatsumi Kimishima tarafından doğrulandı.

Nintendo Switch ‘in de eklenmesiyle Nintendo konsolları Playstation ve Xbox gibi güçleri ile değil, eğlence odaklı yapılarıyla biliniyor. Özellikle kendi ürettikleri aile oyunları konusunda oldukça iyiler. Ancak bu konsolu satın almak isteyenler, konsolu uzun süre tutmak istiyor ve konsolun geleceği ve gücü hakkında bilmek istedikleri var.

Nintendo Başkanı doğruladı

Oyuncuları sevindiren haber Nintendo Başkanı Tatsumi Kimishima tarafından geldi. Kimishima, TIME’a verdiği röportajda konsolun, VR (sanal gerçeklik) teknolojisini destekleyecek güçte olduğunu söyledi.

Nintendo Switch

Kimishima sözlerine Nintendo geleneklerinde devam etti: Cevabımız basit olarak evet. Bunu daha önce söyledik ve yeterince söylediğimizi düşünüyorum. Bu konuda araştırmalar yapıyoruz. Ancak asıl soru şu ki, sanal gerçekliği müşterilerimize bir eğlence olarak sunmanın en iyi yolu nedir? Hey, bakın! Gerçekçi! Bu teknolojiyi tüketici tabanımıza eğlenceli bir şekilde getirmenin yolu nedir, buna bakıyoruz.

Nintendo’nun VR’a ilgisinin yeni olmadığı biliniyor. Geçmişte bu konuyla ilgili çalışmaları vardı. VR desteğinin Switch için geleceği konusunda kesin bir bilgi yok ancak bu teknoloji gelirse Nintendo, Switch’in bir problem yaşamayacağını iddia ediyor. Biz de Switch’in VR konusunda başarılı bir konsol olabileceğini düşünüyoruz.

Samsung Galaxy S8 ‘in kılıfı sızdırıldı