Xiaomi Redmi 3S Plus duyuruldu

Xiaomi REdmi 3S Plus

Son zamanlarda tanıtım hamlelerine devam eden Çin menşeli üretici Xiaomi, fiyat performans segmenti için piyasaya sunduğu Redmi serisine 3S Plus modeliyle devam ediyor.

Son zamanlarda akıllı telefon dünyasında oldukça fazla hareketli gördüğümüz Çinli Xiaomi, farklı modelleri ile müşteri kitlesini genişletmek istiyor. Son olarak Xiaomi, Redmi 3S Plus modelini duyurdu.

Bu yeni açıklanan model daha çok giriş seviyesine hitap ediyor. Modelin donanımına bakacak olursak ilk olarak bizi 5 inçlik Full HD ekran ile karşılayan ürün, gücünü 8 adet Cortex-A53 çekirdeğinden oluşan Snapdragon 430 yonga setinden alıyor. Bunun yanısıra 2GB RAM ile desteklenen ürün, kamera olarak ise 13MP arka ve 5MP öz çekim kamerasıyla geliyor. Bu modelde en önemli özellik ise 4100mAh olarak gelen pil seviyesi. Bu seviyedeki güçlü bir batarya ile 2 gün kullanım ömrü vaat ediliyor firma tarafından. Diğer özelliklerde parmak izi okuyucu ve metal kasa gözümüze çarpan diğer özellikler.

Modelin fiyatına bakacak olursak 143 dolar seviyesinde bir fiyat kullanıcıları beklerken, çıkış tarihi ise henüz belli değil.

iOS 10 oldukça hızlı bir şekilde yükseliyor