Tim Cook, Apple’da çalışmak isteyenlere ipucu verdi

Apple Yapay Zekası İçin İşleri Hızlandırdı

Hiç büyük projelerde çalışıp yeni iPhone ve iPad serilerinin tasarımında, üretiminde veya reklamında önemli bir rol oynamayı hiç düşündünüz mü? Pop yıldızı Dua Lipa’ya ait bir podcast sırasında Tim Cook, Apple tarafından işe alınmak için neler gerektiğini anlattı. Cook, şirketin üniversite mezunu olmayan kişileri işe alacağını ve kodlama bilmeyenlere iş bulacağını belirtti. Cook, “Farklı kişiliklerdeki tüm insanları işe alıyoruz” dedi.

tim cook

Cook; İnsanlarda aradığım özelliklerden biri işbirliği. Gerçekten işbirliği yapabiliyorlar mı? İnandıkları şeylere gerçekten inanıyorlar mı?

Cook, şirketimize meraklı, yaratıcı ve ekip çalışmasına yatkın insanları işe alıyoruz. İdeal aday aynı zamanda soru sormaya istekli olmalı ve soru sormaktan korkmamalıdır. İşlerin nasıl yürüdüğü ve insanların nasıl düşündüğü konusunda meraklı olmalılar dedi. Kodlama bilmeyen insanları da işe alıyoruz diyen Cook, her insanın apple için değerli olduğunu belirtti.apple slicon vl

Cook, Apple’da çalışmak isteyenlere müjdeyi verdi

Tasarım ekibi; “Belki sizde dünyanın en ileri gelen markalarından olan bu şirkette yer sahibi olabilirsiniz. Cook’un dediği gibi kodlama bilmiyorsanız benim burada yerim yok diye düşünmeyin.” dedi. Apple’a iş başvurusu yapmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Silent Hill 2 Remake iptal edilmedi