“Constantine 2’nin Senaryosunu Okumaktan Çok Korkuyorum”

Keanu Reeves NFT yatırımları hakkında konuştu

Yıllardır beklenen ama bir türlü gelmeyen Constantine 2’den haberler var. Filmin senaryosu tamamlandı. Yapımcı Lorenzo di Bonaventura senaryoyu okumaktan korktuğunu söyledi.

Keanu Reeves’in başrolünde oynadığı Constantine filmi 2005’te vizyona girmiş ve beğenilmişti. Yıllar içinde kült yapımlar arasına giren Constantine’in devam filminin ne zaman geleceği merak ediliyordu. Bu konuda yeni gelişmeler oldu. İlk olarak Constantine 2‘nin senaryosu tamamlandı. İkinci olarak da yapımcı Lorenzo di Bonaventura’dan açıklamalar geldi. Comicbook’a konuşan Bonaventura senaryonun gelenler kutusunda olduğunu ve okumaktan çok korktuğunu söyledi.

Bonaventura yaptığı açıklamada, “Senaryonun şu anda gelenler kutusunda olduğunu biliyorsunuz. Senaryoyu okumaktan çekiniyorum, hatta çok korkuyorum. İyi olmasını o kadar çok istiyorum ki size anlatamam. Muhtemelen önümüzdeki birkaç gün içinde senaryoyu okuyup, bitireceğim” dedi.

Constantine 2

John Constantine, DC Comics’in okült dedektifi ve şeytan çıkarıcı kahramanlarından biri. Keanu Reeves, The Matrix’teki başarısının ardından John Constantine’i canlandırdı. Aslında çizgi romanda yer alan karakterin tipi daha farklı. Bu yüzden Keanu Reeves’in yanlış oyuncu seçimi olduğu konusunda eleştiriler yapılmıştı. Fakat film seyircilerden olumlu tepkiler aldı ve sevildi. Constantine en başlarda da belirttiğimiz gibi kült bir film oldu. Hayranlar aradan geçen 20 yıl boyunca 2. filmin çekilmesini istedi ve Keanu Reeves da John Constantine’i tekrar oynamak istediğini birçok kez dile getirdi.

Yine de Constantine 2 için beklemek gerektiği açık. Senaryonun elden ele dolaşmasıyla birlikte herhangi bir prodüksiyonun başlaması için zaman geçmesi gerekiyor. James Gunn’ın yeniden başlattığı DC evrenine, Creature Commandos ve uzun zamandır beklenen Superman filmiyle başlayacağı düşünülürse, Constantine 2’nin bu planlara nasıl uyum sağlayacağı merak konusu.

Apple iPhone 16’lardaki 8 GB RAM’i Resmen Doğruladı