Constantine TV Serisi’ne Geri Sayım Başladı!

constantine

DC Comic-Vertigo ortaklığının en popüler meyvesi olan yakın zamanda beyaz perdeye de uyarlanan Constantine, şimdi de karşımıza beyaz camda çıkıyor.

DC evreni, en popüler kahramanlarını konu alan TV serileriyle ciddi başarılar elde etti. Smallville ile başlayan akım Arrow, Flash ve Gotham ile devam etti.

Şimdi de DC’nin karanlık evrenine adım atıyoruz ve bilim-kurguyu unutup, büyünün mistik dünyasına yaklaşıyoruz.

Constantine, 2005 yılında sinemaya uyarlanmış ve Keanu Reeves, Rachel Weisz, Shia LeBouf gibi ünlü oyuncularla 300 milyon dolar gişe hasılatı elde. Maalesef Constantine 2’nin çekimleri, Keanu Reeves’in son anda ikinci filmin baş rolünden vazgeçmesi nedeniyle iptal oldu.

constantine02 072514 1280

Neyse ki DC Comics-Vertigo ve Warner Bros, Constantine’nin hayranlarını sevindirecek bir proje yarattı: Constantine TV serisi

İlk bölümü 24 Ekim’de yayınlanacak dizinin yapımcılığını Dark Knight Trilogy, Man of Steel, Blade serisi ve Ghost Rider’dan tanıdığımız David S.Goyer üstleniyor. Yapımın ilk bölümlerinin yönetmenliğini ise Game of Thrones’dan tanıdığımız Neil Marshall üstleniyor. 

Constantine’ı ise Criminal Minds, Tudors ve Torchwood ile adını duyuran Matt Ryan canlandırıyor.

Bu tür bir kadro ile Constantine’ın başarılı olmasının önünde hiçbir engel olmadığını söyleyebiliriz.

Bilmeyenler için biraz da konudan bahsedelim. Cehennemden gelen ve dünyanın doğuşundan beri kök salan kötülüklere karşı savaşan bir insan Constantine. Zekası sayesinde öğrendiği büyüler ve cennet ile cehennemin mühürlerini taşıması, onu bu habis yaratıkların karşısına dikiyor.