Çok uygun fiyatlı Meizu Note 8 resmen duyuruldu

sd

Meizu’nun bir süredir beklenen orta segment telefonu Meizu Note 8, çok uygun bir fiyat etiketiyle piyasaya çıkmaya hazırlanıyor. İşte cihazın iddialı özellikleri!

Meizu ürün gamını genişletmeye devam ediyor. Yayınlanan afişlerin ardında beklendiği üzere Note 8 sahneye çıkarıldı. Dün gerçekleştirilen etkinlikte tanıtılan yeni telefonun, en az özellikleri kadar fiyatı da dikkat çekiyor.

Meizu Note 8: 6 inç, Snapdragon 632, çift kamera…

Çinli şirketin yeni modelinde tercihi 6 inçlik çentiksiz bir panel olmuş. 18:9’luk oranı, Full HD+ çözünürlüğü ve 450 nit parlaklık değeriyle, oldukça iyi bir ekranın bizi beklediğini söyleyebiliriz.

2 4 1 4

Performans konusunda bizi ilk karşılayan Qualcomm’un Snapdragon 632 çipseti oluyor. Dört adet Cortex-A73 ve dört adet Cortex-A53 çekirdeğine sahip olan bu yongaseti, Adreno 506 grafik birimini bünyesinde barındırıyor. 4 GB‘lık RAM ve 64 GB‘lık dahili depolama da, özelliği tamamlayan unsurlar arasında.

Öte yandan 18W hızlı şarj destekli 3600 mAh’lik bir pille beraber gelen cihazın maalesef microUSB girişine sahip olduğunu da belirtelim.

Kutudan Oreo ile çıkacak olan Note 8’in satışına 1 Kasım‘da resmen başlanacak. Fiyat etiketi 1300 CNY, yani yaklaşık 165 euro olacak.

Lenovo Z5 Pro tanıtım tarihi ortaya çıktı