CoD Modern Warfare 1.05 güncellemesi yayınlandı

modern warfare

Çıktığı günden bu yana en çok satanlar listesinde zirvede yer alan CoD Modern Warfare için yeni bir güncelleme yayınlandı. İşte konu hakkındaki detaylar.

Activision ve Infinity Ward işbirliğiyle geliştirilen CoD Modern Warfare 25 Ekim’de PC, PlayStation 4 ve Xbox One için raflardaki yerini almıştı. Oyun genel anlamda sorunsuz olsa da yayınlandığı 3 platformda da zaman zaman çökme sorunları yaşanıyordu.

Geliştirici Infinity Ward bu çökme sorunlarını aşmak için harekete geçti. Geçtiğimiz gün yayınlanan Modern Warfare 1.05 güncellemesi ile 3 platformda da yaşanan çökme sorunları giderildi. Yayınlanan güncellemenin boyutu ise oyunun bulunduğu platforma göre değişiyor.

Eğer Modern Warfare’ı PS4’te oynuyorsanız güncelleme için 2.4GB, Xbox One’da oynuyorsanız 3.02GB, PC’de oynuyorsanız da 8GB’lık alana ihtiyacınız var.

modern warfare

Bu arada yayınlanan 1.05 güncellemesi ile Special Ops başarımının açılmama hatası da giderilmiş durumda. Ayrıca Infinity Ward bazı haritalardaki ufak bugları da saf dışı bırakmış.

Dip not olarak hatırlatalım. Oyunu PC için dijital olarak satın almak isterseniz Battle.net’i ziyaret edebilirsiniz. Zira oyun hali hazırda Steam ya da Epic Games Store üzerinden satılmıyor.

Steam Cadılar Bayramı indirimleri başladı