CITROËN BERLINGO YENİLENDİ

Berlingo

Citroën, Berlingo’yu yenileyerek tamamen yeni bir seviyeye taşıdı. Yeni ön tasarımdaki modern ve etkileyici görünümünü güçlendiren Berlingo, sürüş keyfi, konfor ve teknoloji açısından binek otomobil seviyesinde bir araç içi deneyim ortaya koyuyor.

Yeni Berlingo, Citroën Advanced Comfort koltuklar sayesinde daha da optimize edilen konforun yanında yeni nesil bilgi-eğlence sistemi ve bağlantı özellikleriyle aktif yaşam tarzına sahip tüm kullanıcıların beklentilerini her zamankinden daha fazla karşılıyor.

Yeni Berlingo‘nun ön cephesi, yeni Citroën tasarım dilini ve görsel kimliğini yansıtacak şekilde tasarlandı.

Berlingo’da yer alan yeni ön ızgara ve tampon tek bir bloktan oluşuyor ve ortasında yeni oval Citroën logosunu taşıyor. Yeni logonun her iki yanındaki siyah şerit, logodaki deseni yansıtıyor ve ayrıntılara verilen özeni gösteriyor.

Bu siyah şerit, aynı zamanda logoyu Citroën’in üç bölümlü ışık imzasına sahip yeni farları ile birleştiriyor. Bu görsel imza, Berlingo’ya farklı ve teknolojik bir görünüm kazandırıyor. Logonun etrafındaki bant ve alt ızgaralar, katmanlar oluşturarak ön cepheyi yapılandırıyor ve genişlik hissini güçlendirerek kendinden emin, iddialı bir görünüm ortaya koyuyor.

Advanced Comfort XTR paketinde ise tamponun ortasında, aracın maceracı yönünü vurgulayan alüminyum efektli bir alt koruma kaplaması yer alıyor. Tamponun her iki tarafında da ışık imzasıyla uyumlu, dikey bir çizgi biçiminde kızılötesi kırmızı renkli çıkartmalar bulunuyor.

Bu çıkartmalar aynı zamanda otomobilin yanlarındaki Airbump detaylarında da bulunuyor. Airbump ise otomobilin güçlü yan cephesine akışkanlık katan grafik imzası niteliği taşıyor.

berlingo

En güncel teknolojiler ve artan ergonomiyle yeni bir seyahat deneyimi

Berlingo’nun iç mekân tasarımı ergonomiyi iyileştirmek üzere geliştirildi. Tamamen yeni ön konsol, kullanıcılara yüksek kalite ve sağlamlık hissi veriyor.

Ergonomik olacak şekilde yukarıda konumlandırılan yeni yüksek çözünürlüklü 10 inçlik merkezi dokunmatik ekran ve yeni kişiselleştirilebilir dijital gösterge ekranı teknolojiye vurgu yapıyor. Üst bölümde, büyük bir torpido gözü yer alıyor.

Bu ergonomik alan ise hava yastığının tavana monte edilmesiyle mümkün oldu. Orta konsolda; vites seçici, sürüş modu seçici, elektrikli park freni, Start düğmesi ve 2 adet USB soketi bulunuyor. Ayrıca burada kablosuz akıllı telefon şarjı için yenilikçi bir saklama bölmesi de yer alıyor. Bunun dışında Berlingo’nun direksiyon simidi de tamamen yeni. Alt kısmı hafif düz, yeni bir simit tasarımına ve ortada yeni Citroën logosu bulunan daha belirgin bir göbeğe sahip.

 Berlingo

Konfor ve pratiklik unsurları en üst seviyeye taşındı

Yeni Citroën Advanced Comfort ön koltuklar, kabin içi konforu artırmak üzere yeni Berlingo ile ilk kez sunuluyor. Bu koltuklar, Citroën’e özel, kaliteli köpük ve yan desteklere sahip gelişmiş mimarisiyle üst düzeyde konfor sağlıyor.

Ayrıca özel kumaş ve üç renkli kaplamasıyla çok şık ve zarif görünüyorlar. Minderin ve sırtlığın ortasındaki kapitone etkisi görsel kalite algısını desteklerken oturma konforuna katkı sağlıyor.

Konforlu ve verimli

Berlingo’da 4 silindirli 130 HP dizel motor sunuluyor. Bu sayede düşük yakıt tüketimi ve yüksek tork sayesinde yolculuklar daha verimli ve konforlu geçiyor. Dizel motor seçeneği ile birlikte 6 ileri manuel ve 8 ileri tam otomatik vites seçenekleri mevcut. Bu sayede her ihtiyaca uygun olarak müşterilerin beğenisine sunuluyor.  

Xiaomi TV Box S 2nd Gen 4K Media Player incelemesi