Chrome OS yükselişe geçecek!

chrome os

Popüler Arama Motoru Devi Google’ın, Bilgisayar İşletim Sistemin adı Chrome OS. Chrome OS’un yükselişi ile ilgili bilgiler haberimizde yer alıyor.

Wall Street Journal; Chrome OS ile ilgili bir araştırma yapmış. Google; hâlen Chrome OS’dan çok şey bekliyor. Google geçen yıllar içinde Android platformunu oldukça üst seviyeye çıkardı.

Chrome OS’un en kapsamlı çalıştığı cihazların başında ise ChromeBook yer alıyor. ChromeBook ile Konsept çalışmaları 2009 yılında başlamıştı. O dönemde Modifiyelinmiş bir Chrome Tarayıcısı da karşımıza çıkmıştı.

ChromeOs; ChromeBook ile bir yükselişe geçti. Güvenli bir İşletim Sistemi anlamına gelen Chrome OS; Şirketler, Öğrenciler, Eğitim Kurumları, Hastaneler vs. gibi Kurumlar için vazgeçilmez bir platform anlamına geliyor.

chrome os

ChromeBook da Orta Seviye özellikleri ile dikkatleri üzerlerine çekmişti. Android; İşletim Sistemi Pazarında yüzde 85’lik bir pazar payına sahip.

Android ve ChromeOS birleşimi İşletim Sistemi 2016 yılında çıkacak. 2017 yılı ile beraber Chrome OS pik atacak. Konuyla ilgili yeni gelişmeler oldukça bunları sizlerle paylaşıyor olacağız.

Facebook’un gerçek isim politikası “Kızılderililer”‘e tosladı