Chery TIGGO 7 PRO : Akıllı teknolojiyi konforla buluşturuyor  

TIGGO 7 PRO

Chery, uzun süredir otomobil kullanıcılarına, küresel çapta yüksek teknolojili ve belli bir kaliteye sahip ürünler sunmaya odaklandı. Bu modellerden biri kuşkusuz C-SUV Chery TIGGO 7 PRO.

TIGGO 7 PRO, akıllı teknolojiler ve zengin donanım özellikleri sayesinde kısa sürede müşterilerin ilgisini ve beğenisini kazanmayı başardı. Bunun net bir göstergesi olarak TIGGO 7 PRO, haziran ayında gerçekleştirdiği 1.419 adetlik satışla C-SUV segmentinde dördüncü sırada yer aldı ve C-SUV segmentinin lideri olma yolunda da önemli bir adım atmış oldu.

TIGGO 7 PRO

Yeni bir seyahat deneyimi

TIGGO 7 PRO kabin temasıyla bile, sahip olduğu ileri teknolojiyi hissettirmeyi başarıyor. Kokpitteki 12,3 inçlik tam ekran LCD gösterge, 7 inçlik LCD gösterge ve 10,25 inçlik ultra net merkezi kontrol ekranından oluşan üç ekranlı yapı, lüks ve teknolojinin uyumlu birleşimini temsil ediyor.

Ayrıca merkezi kontrol ekranı havada süzülen tasarımıyla lüks duygusunu daha da güçlendiriyor. Ekran, gelişmiş çözünürlük ve dokunmatik geri bildirim düzeyine de sahip.

Kullanıcıların eğlence ve pratiklik gereksinimlerini; klima, sunroof, müzik, navigasyon ve benzeri işlevler için sesli kontrol özelliği karşılıyor. TIGGO 7 PRO, tamamen yeni bir seyahat deneyimi ve gelişmiş bağlantı özellikleri için teknolojiden güç alıyor.

TIGGO 7 PRO

Akıllı otomobil döneminin kapılarını aralayan TIGGO 7 PRO; anahtarsız giriş, tek tuşla çalıştırma, elektrikli katlanır yan aynalar, elektronik vites seçicisi, EPB ve AUTOHOLD, yüksek çözünürlüklü geri vites görüntüleri, 360 derece panoramik görüntüler ve kablosuz şarj gibi birçok akıllı teknolojiyi kullanıma sunuyor.

Böylece kullanıcıların sürüş gereksinimlerini en iyi şekilde karşılıyor ve sürüşü daha rahat ve konforlu kılıyor.

TIGGO 7 PRO

1500 litreye varan bagaj hacmi

Chery TIGGO 7 PRO, mimari ve genel gövde yapısıyla kullanıcılara konforlu bir sürüş deneyimi vadediyor. 4500 mm uzunluk ve 2670 mm aks mesafesi ile ferah bir iç hacmin işaretlerini veren 7 PRO, 5 kişilik kullanımda 475 litrelik bagaj hacmi sunuyor.

Farklı kullanım gereksinimlerini karşılamak üzere arka koltukların katlanmasıyla bu hacim 1500 litreye kadar ulaşıyor. 7PRO, 6 yönlü elektrikli ön koltuklar ve koltuk ısıtması ile sürücüye gelişmiş bir konfor ve rahatlık seviyesi sağlıyor.

Koltuk minderi kalın yan desteklere, koltuk sırtlığı ise güçlü yan desteklere sahip. Bu ergonomik tasarımın da katkısıyla ister günlük işe gidiş-gelişler isterse de uzun soluklu yolculuklar olsun TIGGO  rahat ve keyifli bir seyahat deneyimi yaşatıyor.

iPhone 15 Pro ve Pro Max modelleri daha pahalı olacak