Chery, Kitlesel Pazar Markaları Sıralamasında 6. Sıraya Yerleşti!

Chery,

Chery,  2024 BrandZ Öncü Çinli Küresel Marka Ödülü’nü kazanarak başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Chery, 2024’te dünya genelinde kazandığı ödüllerle dikkat çekmeye devam ediyor. Üstün hizmet anlayışıyla küresel otomotiv pazarının büyük oyuncularından biri haline gelen marka, 2024 BrandZ Öncü Çinli Küresel Marka Ödülü’nü kazanarak başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Kazanılan bu ödül, markanın küresel pazarlarda lider olarak kabul edilmesini sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda Çinli otomotiv markalarının küresel arenadaki yükselişini ve atılımını da gözler önüne seriyor.

Chery’nin küreselleşme yolculuğu, inovasyona olan bağlılığı, teknoloji konusundaki liderliği ve müşteri odaklı yaklaşımıyla şekilleniyor.

Chery,

ARRIZO 8 iş dünyasının liderleri için kaliteli, lüks ve mobil bir yaşam alanı sunuyor!

Zarif ve şık tasarım dilinin yanı sıra detaylara gösterilen özen sayesinde ARRIZO 8, daha araca binmeden kusursuz bir profesyonellik sunuyor.

Dış tasarımda olduğu kadar iç mekânda yer alan detaylarla da üstün bir yol arkadaşı olan ARRIZO 8, yat tasarımlarından ilham alınarak tasarlanan vites kolu ve bölünmüş kol dayamaları sayesinde profesyonellerin ihtiyaç duyduğu konfor hissini fazlasıyla karşılıyor.

ARRIZO 8’in iç mekânında yer alan konfor odaklı öğeler ve yüksek kaliteli malzemeler günün yorgunluğunu daha ilk oturuşta alıyor.

Chery, küreselleşme yolculuğundaki başarılarını ödüllerle taçlandırıyor!

Dünyanın en önemli tüketici araştırma kuruluşlarından olan J.D Power tarafından gerçekleştirilen 2024 Çin İlk Kalite Araştırması’nda (IQS) 20 marka arasından en iyisi seçilerek en üst sırada yer alan Chery, “Orta Boy Ekonomik SUV” kategorisinde TIGGO 7 Pro ile liderliği üstlendi. Şu anda 25. yılında olan, 5 yıldır Çin ve ABD’de yeni IQS platformunu eşzamanlı olarak lanse eden araştırma, yeni araç sahiplerinin ilk 2 ile 6 ay içinde yaşadıkları sorunları inceleyerek ilk araç kalitesini ölçüyor. İlk kalite genel olarak 100 araç başına belirtilen sorunlarla belirleniyor. Chery, tüm bu başarılarla üstün mühendislik anlayışını ve otomotiv üretiminde kaliteye verdiği önemin altını bir kez daha çiziyor.

Chery,

Ayrıca Chery, kitlesel pazar markalar sıralamasında 2023 yılına kıyasla bir basamak yükselerek, şu anda kitlesel pazar markaları arasında 6. sırada yer alıyor ve tüm yerli Çinli markalara liderlik ediyor.

Chery, teknoloji anlamında da sektöre liderlik ediyor!

Giderek daha rekabetçi hale gelen küresel otomotiv pazarında, Chery’nin yerli bir üreticiden küresel bir markaya dönüşümü, özellikle akıllı çözümler ve elektrikliye geçişe yönelik artan eğilimler karşısında ortaya koyduğu öngörü ve teknolojik derinlikten kaynaklanıyor.

Sadece lüks ve konfor odaklı değil, aynı zamanda teknoloji odaklı bir marka olarak 1997’den bu yana her teknolojik atılım Chery’nin “teknolojik marka” olma imajını güçlendirdi. Bu sayede Chery, Super Hybrid C-DM motor ve şanzıman sistemi dahil olmak üzere teknolojik bir temel oluşturmak için 27 yıl boyunca sürekli olarak gelişmeye ve küresel bir oyuncu olma yolunda adımlar atmaya devam etti.

2023 yılında tanıtılan Super Hybrid C-DM motor, hibrit teknolojisindeki uzmanlığını ve ileri görüşlülüğünü yansıtırken, yeni enerji yolculuğunda önemli bir adımı ortaya koyuyor. Hibrit modelleri geliştirmek üzere motor teknolojisindeki gücünü ve yüksek performanslı ürünler piyasaya sürmek için elektrikli araçlardaki avantajını kullanan marka, çeşitli ülkeler, pazarlar ve kullanıcılar için en iyi çözümleri sunuyor.

Bu yaklaşım, küresel müşterilerin daha çeşitli, çevre dostu ve akıllı mobilite seçeneklerine erişmesini sağlıyor.

Trendlere yön veren tasarım anlayışı Chery modellerini şekillendiriyor!

Markanıntasarım felsefesi, her zaman tüketici gereksinimlerini öncelik olarak gören “önce kullanıcı” yaklaşımıyla hareket ediyor. Kapsamlı pazar araştırması ve veri analizi ile gelişen tüketici tercihlerini hassasiyetle ele alıyor ve zarif tasarıma sahip modellerini fonksiyonellik özelliklerinden hiçbir kayıp vermeden kullanıcılarla buluşturuyor.

Küresel marka trendlerini modellerinde kullanan Chery, özgün ürün özellikleri ve hassas pazar konumlandırmasına sahip TIGGO ailesi sayesinde SUV segmentinde üstün bir güç haline geldi. TIGGO 2’den TIGGO 9’a kadar tüm SUV ailesi Chery’nin teknoloji, tasarım ve inovasyon anlamındaki üstün başarılarını yansıtıyor ve somutlaştırıyor.

Xiaomi Soundbar 2.0ch dünya çapında tanıtıldı