Chery Group, yeni QPower mimarisini tanıttı

Chery QPower

Chery, ekim ayında Doha, Katar’da düzenlenen 2023 GIMS’te; ICE, BEV, PHEV ve hidrojen olmak üzere farklı enerji türlerini kapsayan gelişmiş QPower mimarisini de tanıttı.  

 Chery Group, Eylül 2023’te, yıllık %30,7 artışla 190.080 araç satarak ilk kez aylık satışlarında 190.000 adedi geride bıraktı ve bir rekor daha kırmış oldu. Şirket, Ocak-Eylül 2023 döneminde, bir önceki yıla göre satışlarını %40,2 artırarak 1.253.237 araca ulaştı.

Ayrıca Chery’nin eylül ayındaki satışları, yıllık %20,4 artışla 136.041 araca yükselirken ocak-eylül döneminde yıllık %33,8 artışla 909.374 araç satışı gerçekleşti.

Tüm bu rakamlar doğrultusunda Chery Grubu üçüncü çeyrekte “Üçlü Sıçrama” kaydetti. Aylık satışlar sürekli olarak 150.000, 170.000 ve 190.000’in üzerinde araçla yeni rekorlar kırdı. İlk üç çeyreğin kümülatif satışları şimdiden geçen yılın yıllık toplamını aştı.

QPower

Chery QPower mimarisinin lansmanı Katar’da Yapıldı!

Chery, ekim ayında Doha, Katar’da düzenlenen 2023 GIMS’te, QPower mimarisini tanıttı. QPower; ICE, BEV, PHEV ve hidrojen olmak üzere farklı enerji türlerini kapsayan gelişmiş bir çözüm.

Yeni sistemler, “Güçlü ve hızlı”, “Verimli ve çevre dostu” ve “Yüksek enerjili ve akıllı” gibi avantajlara sahip olup, kullanıcıların tüm gereksinimlerini ve tüm seyahat senaryolarını karşılıyor.

QPower sadece küresel otomotiv endüstrisine daha fazla yenilik getirmekle kalmıyor, aynı zamanda kullanıcılara daha iyi bir otomobil deneyimi sunuyor.

Chery QPower

Plug-in Hybrid modeller dikkat çekti!

Chery, 2023 GIMS’te TIGGO ve ARRIZO ailelerinden hibrit ve benzinli modelleri kapsayan 5 yeni model sergiledi. Bunlardan TIGGO 8 Plug-in Hybrid ve TIGGO 7 Plug-in Hybrid, QPower mimarisi altındaki PHEV ürünleri oluşturdu.

Bu iki PHEV model, 3 motorlu verimli güç aktarma sistemi kombinasyonuna, Chery tarafından geliştirilen benzersiz 3 vitesli DHT’ye ve sınıfının en akıllı teknolojilerini kapsayan konfigürasyonlarına sahip. Tüm bu özelliklerle Chery’nin en son başyapıtları; küresel otomotiv uzmanları, basın mensupları ve izleyicilerin dikkatini çekti.

Sosyal medya hesaplarını korumanın 6 yolu