Çerçevesiz Telefon Geliyor

oppo

Teknolojinin ilerlemesiyle beraber telefonların görünümleri de değişikliğe uğramaya başladı.

Tasarımsal olarak bütünlüğü bozan çerçeveler ise gittikçe incelmeye başladı. Global pazarda ilk olarak LG G2’de karşılaştığımız ince çerçeveli telefonlar gün geçtikçe artmakta.

Şimdi ise Çinli Oppo’nun adeta çerçevesiz telefonu karşımıza çıktı. Daha önceleri ortaya çıkan tasarımlar zaten Oppo‘dan böyle bir telefon geleceğini gözler önüne seriyordu.

Leaksfly isimli Twitter kullanıcısının paylaştığı görsel sayesinde ise bu telefon ilk defa görülmüş oldu. 5.5 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip olacağı iddia edilen telefonun oldukça ince bir tasarıma sahip olacağı söylenmekte.

oppo

Sızdırılan modelin ismi veya teknik özellikleri konusunda ise henüz bir bilgi bulunmuyor. Ancak görünümüyle birçok kullanıcının dikkatini çekmeyi başaran modelin amiral gemi modelleriyle yarışabilecek bir donanıma sahip olması tahmin ediliyor.

Çinli telefon üreticileri Xiaomi, Huawei, ZTE, Gionee, Meizu vs gibi çoğu firma yenilikçi teknolojileri ile büyük ağabeylerine adeta gözdağı veriyor.

Bu da büyük ağabeyler için pazar kaybetme anlamına geliyor. Bakalım, Oppo’ya hangi büyük ağabey dur diyecek? Bekleyip göreceğiz.

Spotify Müzik Dünyasına Zarar Mı Veriyor?