Cemil Usta kimdir?

cemil usta kimdir

#İŞBİRLİĞİ

Türkiye Süper Ligi’nde önümüzdeki sezonun Cemil Usta Sezonu olacağı açıklandı. Bu açıklamanın ardından Cemil Usta kimdir sorusu Google’da trend topic oldu. İşte detaylar.

Türkiye Futbol Federasyonu önümüzdeki yıl Türkiye Süper Ligi’nin Cemil Usta Sezonu olarak adlandırılacağını açıkladı. Bu açıklama sonrası Cemil Usta kimdir sorusu Google’da trend topic oldu.

Malum, son bir kaç yıldır Türkiye Süper Ligi daha önce ülkemizde top koşturmuş olan önemli isimlere atıf ediliyor. Dolayısıyla önümüzdeki sezonun da hangi önemli isme atıf edileceği soru işaretiydi.

Türkiye Futbol Federasyonu yaptığı açıklamayla bu soru işaretlerini ortadan kaldırdı. TFF’den yapılan açıklamada önümüzdeki yıl sezonunun Cemil Usta Sezonu olarak isimlendirileceği belirtildi.

Cemil Usta Sezonu başlıyor!

Peki Cemil Usta kimdir? 1951 Trabzon doğumlu olan Cemil Usta, 70’li yıllarda Trabzonspor forması giyen ve milli takımda da ter döken bir defans futbolcusu.

78 – 79 sezonunda 32 yaşındayken futbolu bıraktığını açıklayan Usta, 15 Mart 2003 yılında geçirdiği kalp krizi sonucu henüz 52 yaşındayken aramızdan ayrıldı.

Türkiye’nin yetiştirdiği en iyi defans oyuncularından biri olarak gösterilen Cemil’in lakabı dozerdi. Genelde taraftarlar kendisine dozer Cemil olarak hitap ediyordu. Bu lakabı almasının temel nedeni ise defans hattında gerçekten dozer misali adam geçirmemesiydi.

Dozer Cemil, 1983 yılında Trabzonspor – Orduspor arasında gerçekleşen özel bir karşılaşma ile jübilesini yaptı.

TSL’deki 2019 – 2020 sezonu, Trabzonspor’un unutulmaz defans oyuncusunun ismini taşıyacak.

Kadınları çıplak gösteren uygulama! Deepnude!