Cem Karaca’nın Gözyaşları Uzun Fragman Yayında!

Anadolu rock müziğinin öncü isimlerinden Cem Karaca’nın büyük başarılar ve derin hüzünlerle dolu hayatından ilham alınarak çekilen “Cem Karaca’nın Gözyaşları” filminden uzun fragman yayınlandı. 26 Ocak Cuma günü vizyona girecek filmde, sanatçının eşsiz müzik mirası ve etkileyici yaşamı, yetenekli oyuncu İsmail Hacıoğlu’nun yorumuyla hayat buluyor. İsmail Hacıoğlu’nun, Cem Karaca’nın en sevilen şarkılarını da büyük başarıyla seslendirdiği filmde izleyicileri unutulmaz bir müzik ziyafeti bekliyor.

“Tamirci Çırağı”, “Islak Islak”, “Namus Belası”, “Sevda Kuşun Kanadında” gibi pek çok şarkısı yediden yetmişe herkesin dilinde olan efsanevi isim Karaca’nın hayatını anlatan film, 26 Ocak Cuma günü vizyon yolculuğuna başlıyor. Fikri Harika ve Aytaç Medya’nın ortak yapımcılığında çekilen, Yüksel Aksu’nun yönettiği filmden uzun fragman yayınlandı.

Cem Karaca'nın Gözyaşları Uzun Fragman Yayında!

Müzikle geçen elli sekiz yıllık bir ömrün içindeki büyük başarıları, çatışmaları, aşkları ve iniş çıkışları beyazperdeye taşıma hazırlığı yapan film seyirciyi duygusal bir yolculuğa çıkarıyor. Aynı zamanda Karaca’nın mücadele dolu yaşamına odaklanarak, Türkiye’nin sosyo-politik atmosferine dokunup geçmişin izlerini de sorgulamaya davet ediyor.

“Cem Karaca’nın Gözyaşları”nda, sanatçının eşsiz müzikal mirası ve etkileyici yaşamı yetenekli oyuncu İsmail Hacıoğlu’nun yorumuyla hayat bulurken, filmdeki bütün şarkıları da Hacıoğlu seslendiriyor. Yüksel Aksu’nun yönettiği filmin müzik direktörü ise Cem Öget.

Filmde Fikret Kuşkan, Yasemin Yalçın, Melisa Aslı Pamuk, Buçe Buse Kahraman, Meral Çetinkaya, Melisa Döngel, Alper Saldıran, Kubilay Tunçer, Emre Özcan, Ali Talha Kırışgil gibi birbirinden değerli oyuncular rol alıyor.

İyi seyirler.

Cem Karaca’nın Gözyaşları uzun fragman

FujiFilm instax mini 12 Bundle Box inceleme