Caviar iPhone 13 Pro tasarımında çıtayı yükseltti

Caviar iPhone 13 Pro tasarımında çıtayı yükseltti

Rus lüks tasarımcı şirketi Caviar, özel bir iPhone’a saçma derece yüksek miktarda para harcamak isteyenler için son projesini duyurdu. iPhone 13 Pro Tyrannophone olarak adlandırılan, 80 milyon yıllık bir T-Rex’ten bir diş parçasına sahip bir tasarımla geliyor. İşte detaylar.

Yeni Tera serisi ayrıca sertleştirilmiş titanyum panelli bir Monsterphone ve arka tarafında 1.024 elmas bulunan bir Teradiamond seçeneği içeriyor. Tyrannophone ayrıca arka tarafında gravür, altın kaplama mücevher alaşımı bulunan hafif bir kompozit temele sahip. Dinozorun gözü gerçek kehribardan yapılırken, hacimsel kafa heykeli, gerçek dişin gömülü olduğu küçük bir parça dışında titanyumdan yapılmış. Bu telefon sınırlı sayıda ve Caviar sadece 7 adet üretmeyi planlıyor. iPhone’lar sadece 1 terabayt depolama alanı ile satılıyor. iPhone 13 Pro’nun fiyatı 8.610 dolar, iPhone 13 Pro Max’in fiyatı ise 9.150 dolar. Malzemelerin münhasırlığı göz önüne alındığında, bu Caviar standartları için de uygun bir rakam. Sonuçta geçmişte, 15.000 dolardan başlayan Donald Trump ve Joe Biden portrelerine sahip bir telefon da gördük.

Caviar iPhone 13 Pro tasarımında çıtayı yükseltti

Apple yeni iPhone 13 serisini geçtiğimiz Eylül ayında tanıttı. iPhone 13 Pro ise oldukça iddiali geldi. Performans ve kamera beklentisi açısından beklentileri yüksek tutan model iPhone 13 Pro nihayet tanıtıldı. Açıkçası Apple iPhone 13 modelleriyle eleştiri alsa da Pro modeli takdir topladı diyebiliriz. Apple A15 Bionic işlemciden güç alan iPhone 13 Pro, en yüksek performansı sunan akıllı telefon ünvanının sahibi.

POCO M4 Pro 5G ile gücü hissedin