Canary Black – Siyah Kanarya Filminin Fragmanı Yayınlandı!

Canary Black – Siyah Kanarya

Kate Beckinsale’in başrolünde yer aldığı heyecan dolu aksiyon gerilim filmi Canary Black/Siyah Kanarya’nın yeni posteri ve fragmanı yayınlandı. Beckinsale’in, ölümcül bir komploya kurban gitmiş bir CIA ajanı olan Avery Graves rolünü canlandırdığı Siyah Kanarya, 22 Kasım’da vizyonda olacak.

Heyecanlı aksiyon sahneleri ve yüksek gerilimli olay örgüsüyle aksiyon ve gerilim severlerin izlemekten keyif alacağı  Canary Black / Siyah Kanarya, beyazperdede seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Canary Black – Siyah Kanarya

Yönetmenliğini Taken filminden tanıdığımız Pierre Morel’in yaptığı Siyah Kanarya’nın başrolünde Kate Beckinsale yer alıyor. Beckinsale, ölümcül bir komploya kurban gitmiş ve kocasını kurtarmak zorunda kalan bir CIA ajanı olan Avery Graves’i canlandırıyor. Beckinsale’e Saffron Burrows ve Rupert Friend gibi başarılı oyuncular eşlik ediyor.

 

Siyah Kanarya filminin konusu:

CIA’in en yetenekli ajanlarından Avery Graves, teröristler tarafından kaçırılan kocasını kurtarmak için kendi ülkesine ihanet etmek zorunda kalır. Takımından koparıldıktan sonra, hayatta kalmak ve kocasını kaçıranların istediği değerli istihbaratı bulmak için yeraltı dünyasındaki bağlantılarından yardım alır. Her adımda ihanet edilirken, küresel bir krize yol açabilecek bir fidye teslim etmek için ölümcül bir yarışta keskin eğitim ve vahşi dövüş becerilerine güvenmek zorundadır.

Ülkemizdeki dağıtımını TME Films’in üstlendiği Siyah Kanarya, 22 Kasım’da sinemalarda olacak.

Blade Filmi Süresiz Olarak Ertelendi