Call of Duty: Advanced Warfare’e Ücretiz Yükseltme

Call of Duty Advanced Warfare

Actvision, Call of Duty: Advanced Warfare’in eski konsollardan yeni nesil konsollara ücretsiz olarak yükseltilebileceğini duyurdu. 

Oyun dünyasında oyuncular en sevdikleri oyunları oynamak için farklı platformlar tercih ediyorlar. Bu noktada oyun oynamak için PC en mantıklı platform olarak gözükse de bazı oyuncular konsolları tercih ediyor. Konsolda oyun oynamanın en büyük sıkıntısı ise oyunların oldukça pahalı olması. Bunun yanı sıra örneğin bir PS3 sahibisiniz ve bir sürü oyununuz var. PS4 çıktığında konsolunuz yenilemek istiyorsunuz ancak PS3 oyunlarınız ne olacak?

 

1412725898-cod-aw-free-upgrade_a32y

 

Bu noktada hem Sony hemde Microsoft bazı yükseltme imkanları sağlasa da oyuncular bu durumdan oldukça şikayetçi. Activision’da gelen açıklamaya göre ise Call of Duty: Advanced Warfare’e sahip olan Xbox 360 ve PS3 oyuncuları oyunu yeni nesil konsollara ücretsiz olarak yükseltebilecekler.

Call of Duty: Advanced Warfare’e eski konsolunda sahip olan oyuncular 31 Mart 2015 tarihine kadar oyunu PS4 ve Xbox One ücretsiz olarak yükseltebilecekler.

Windows 10 Tasarımı Hakkında Şaşırtan Detay