Büyük ödüllü CSGO Turnuvası başlıyor

CSGO

Espor sevenleri bir araya getirmeye hazırlanan Binance Espor Turnuvası, büyük bir rekabete ve nefes kesen mücadelelere CSGO Turnuvasına ev sahipliği yapacak.

Esporun birleştirici tribün heyecanını kripto para dünyasında hissettirmeyi amaçlayan Binance Espor Turnuvası’nda rekabet alanı olarak CSGO seçildi. Yalnızca 1024 espor tutkununun yaşayabileceği bu heyecanı kaçırmamak ve turnuvaya kayıt olmak için acele edin!

7 Ağustos tarihinde kayıtların başlayacağı turnuva, espor severlere unutulmaz deneyimler sunacak. Ekipler, heyecan dolu eleme maçlarıyla şampiyonluk için mücadele edecekler. Eleme aşaması sonunda şampiyon olan takım, toplam 20.000$ değerindeki turnuva ödül havuzundan ödüller kazanmanın yanı sıra ismini dünya çapında duyurma fırsatı yakalayacak.

CSGO

Binance Espor Turnuvası’na özel olarak turnuvaya kayıt olup Binance uygulaması içerisinde ilgili formu dolduran ve KYC yaptıran yeni kullanıcılara, 10 USDT Futures Bakiyesi veya ilk kriptosunu alan esporculara ise 10 USDT spot bakiyesi hediye edilecek!

Siz de takımınızı toplayın ve Binance Espor Turnuvası’nda yerinizi alarak büyük mücadeleye katılın! Kayıt olmak ve daha fazla bilgi edinmek için Nerf IT! Super app’i ziyaret edebilirsiniz.

 Nothing Phone (2) birçok yeni özellik aldı