Bu Xiaomi modeli MIUI 13 güncellemesi aldı

MIUI 13 2

Bu Xiaomi modeli MIUI 13 güncellemesi alarak gündeme bomba gibi düştü. Şirket çok hızlı bir şekilde güncelleme dağıtmaya gayret gösteriyor.

Dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Bu Xiaomi modeli MIUI 13 güncellemesi aldı. Yeni sürüm ile birlikte küresel pazarda cihazın değerini artırması bekleniyor. Android 12 tabanlı olan yeni arayüz birçok cihaza kademe kademe gelecek. Uyumlu olan modellerin tamamı yeni sürüme geçecek.

Akıllı telefon kullanıcıları için yeni güncellemeler büyük önem taşıyor. Apple bu konuda zirveye oynuyor. Şirket iPhone 7 modellerine bile güncelleme gönderdi. Xiaomi her ne kadar aynı performansı göstermese bile yine de güncellemeleri mümkün olduğunca tüm akıllı telefonlara iletmeye gayret gösteriyor. Xiaomi Mi 10T Lite güncelleme alan bir diğer cihaz oldu.

Bu Xiaomi modeli MIUI 13 aldı

An itibariyle güncellemeyi almaya başlayan cihaz Android 12 tabanlı olacak. Yeni sürüm ile birlikte birçok güvenlik eki işin içerisinde yer alacak. Şubat 2022 güvenlik yaması ile birlikte cihazın çok daha güvenli olması bekleniyor. Böylece siber saldırılara karşı korunabilecek.

Bu Xiaomi modeli

Önümüzdeki aylarda yeni bazı cihazların MIUI 13 olması bekleniyor. Bunlar arasında Redmi K40 Gaming Edition, Xiaomi 11 Lite 5G, Redmi 9T ve Redmi Note 9 yer alıyor. Şirketin yeni akıllı telefon politikası ile birlikte güncellemelere daha fazla ağırlık vermesi bekleniyor. Kullanıcılar yeni güncellemeler sayesinde kamera ve optimizasyon konusunda birçok ayrıcalık elde ediyor.

Xiaomi, RedmiBook Pro 2022 ile rakiplerine göz dağı verecek

Bu Xiaomi modeli MIUI 13 güncellemesi aldıktan sonra tüm gözler diğer modellere çevrildi. 2022 yılı içerisinde neredeyse bütün cihazların güncelleme işlemlerinin tamamlanması bekleniyor. Ancak bu, Xiaomi için bir hedef. Konu ile ilgili gelişmeler geldikçe hızlı bir şekilde aktarmaya devam ediyoruz.