BTS grubundan Jungkook, Jimin’e asla bozamaycağı bir söz verdi!

BTS grubundan Jungkook, Jimin'e asla bozamaycağı bir söz verdi!

K-pop grubunun sevilen üyesi Jimin Jungkook’a bir söz verdirdi. Eğer Jungkook sözünü tutmazsa Jimin onunla bir daha konuşmayacakmış. BTS, geçtiğimiz günlerde sanal bir parti düzenledi. Parti sırasında Jimin, Jungkook’tan bozamayacağı bir söz vermesini istedi.

Grup, “BE” albümünün yeni versiyonunu piyasaya sürdü. Grup, yeni albümleri “BE Essential Edition” ın galasını kutlamak için canlı bir yayın düzenledi. Son dönemde elde ettikleri başarıları ARMY isimli hayran grubuyla kutladıkları etkinlikte grup üyeleri ayrıca J-Hope’un da doğum gününü kutladı. Kutlamanın ortasında Jimin, Jungkook’a herkes için bir söz verdirdi. Eğer sözünü tutmazsa onunla bir daha asla konuşmayacak.

BTS grubundan Jungkook, Jimin'e asla bozamaycağı bir söz verdi!

BTS YILDIZI JUNGKOOK, JIMIN’E SÖZ VERDİ

SomagNews’ün haberine göre, J-Hope doğum gününü 18 Şubat’ta kutladı ve pek çok hayranından tebrik mesajları aldı. Genç şarkıcının aldığı hediyeler içinde en dikkat çekeni ise Jungkook’un bir fotoğrafını dijital olarak yeniden çizdiği resimdi. Jimin parti sırasında hediyeye işaret ederek Jungkook’un diğer üyelere de doğum günlerinde çizim hediye etmeyi tasarlayıp tasarlamadığını sordu. Jungkook’un başta kafası karışmış görünse de bir şartla kabul etti. Fotoğrafları kendi seçmek kaydıyla diğer üyelere de benzer çizimler yapma sözü verdi. Jungkook harika bir sanatçı olmasının yanı sıra aynı zamanda harika bir müzisyen. Ayrıca başarılı şarkıcı, yeni BTS şarkısının yapımcısı da oldu.

Samsung gelecekteki akıllı saati için Tizen değil Android kullanabilir