BlackBerry’den Dev Meydan Okuma!

100571987

Son yıllarda maddi açıdan çok kötü günler geçiren BlackBerry, amiral gemisi akıllı telefon pazarını karıştıracak bir hamle yapma niyetinde.

BlackBerry, uzun yıllar önce Kuzey Amerika pazarının açık ara lideriydi ve dünyada da ciddi bir paya sahipti. Ne var ki BlackBerry, Apple ve Samsung başta olmak üzere Android telefonların yükselişiyle, büyük bir gerileme yaşayıp milyarlarca dolar zarar etti. bazı çevreler, Research In Motion BlackBerry’nin, iflasını ilan edeceğini bile dile getirmeye başladı. Ancak BlackBerry’nin iflasını açıklamaya niyeti yok ve Apple ile Samsung’a meydan okuyor.

100571987

BlackBerry, 2014 yılının sonu veya 2015 yılının başında; tablet ve akıllı telefonun pazarının tozunu atabilecek bir cihazı piyasaya sürecek. İsmi belli olmayan akıllı bomba; 2.5 GHz saat hızında çalışan 64 bitlik, Qualcomm Snapdragon MSM8994 8 çekirdekli işlemci, 4 GB RAM, 128 GB’a kadar dahili saklama alanı gibi akıl almaz yeteneklerle donatılacak. Maalesef, BlackBerry’nin son silahını Mobile World Congress 2014’de göremeyeceğiz.