BlackBerry Yeni Telefonunu MWC 2015’e Saklıyor

BlackBerry Yeni Telefonunu MWC 2015e Saklıyor

Yeni akıllı telefonları Passport ve Classic’i bu yıl içerisinde piyasaya sürecek olan BlackBerry, önümüzdeki yıl için de şimdiden çalışmalara başladı.

Bir zamanlar akıllı telefon pazarından tamamen çıkmanın ve hatta iflasın eşiğine gelen Kanadalı telefon üreticisi BlackBerry, kendisini içinde bulduğu mali sıkıntıları geride bırakmasıyla beraber akıllı telefon alanına sağlam bir geri dönüş yaptı. Yenilikçi tasarımıyla dikkat çeken yeni amiral gemisi akıllı telefonu BlackBerry Passport‘u geçtiğimiz günlerde piyasaya süren firma, şimdiden önümüzdeki yıl için çalışmalara başlamış durumda.

BlackBerry_DG

Kullanıcılar tarafından ilgiyle karşılanan ve satışa sunulduğu ilk 48 saatte 200.000’den fazla satmayı başaran BlackBerry Passport‘la birlikte kurumsal kullanıcıları bir kez daha cezbetmeyi başaran Kanadalı telefon üreticisi, önümüzdeki aylarda piyasaya süreceği BlackBerry Classic‘le birlikte ise genel kullanıcı kitlesine ulaşmayı planlıyor. Ancak firmanın asıl sürprizi ise önümüzdeki yılın başında düzenlenecek olan MWC 2015‘e saklanıyor. Telefonun özellikleri şimdilik bilinmiyor olsa da konu hakkında açıklamalarda bulunan firma yöneticisi Ron Louks, MWC 2015’te tanıtacakları yeni akıllı telefonlarının alışılmamış bir tasarıma sahip olacağını belirtti.

FIFA 15 Destiny’i Devirmeyi Başardı