BlackBerry Passport 600 Dolara Satılacak

BlackBerry Passport 600 Dolara Satılacak

Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan BlackBerry Passport’un 24 Eylül’de resmi olarak tanıtılacağı ve aynı gün ABD’de 600 dolar satışa sunulacağı açıklandı.

Akıllı telefon pazarındaki etkinliğini son yıllarda kaybeden ve bunun sonucunda doğan mali sıkıntıları BBM ve Kindle gibi diğer ürünlerine ağırlık vererek atlatmaya çalışan Kanadalı telefon üreticisi BlackBerry, önümüzdeki aylarda piyasaya süreceği BlackBerry Passport‘la akıllı telefon pazarına geri dönmeye hazırlanıyor. 4.5 inç ekranı ve yenilikçi tasarımıyla dikkatleri üzerinde toplamayı başaran BlackBerry Passport için meraklı bekleyiş devam ederken, telefonun ne zaman ve hangi fiyata piyasaya sürüleceği resmi olarak açıklandı.

BlackBerry_Passport

Yeni akıllı telefonları hakkında Wall Street Journal’a açıklamalarda bulunan BlackBerry CEO’su John Chen, BlackBerry Passport‘un 24 Eylül’de piyasaya sürüleceğini belirtti. Passport‘un ABD’de 600 dolara satışa sunulacağını belirten Chen, bu fiyatın diğer bölgelerde değişebileceğini belirtti. BlackBerry’nin benzer telefonlarıyla kıyaslandığında Passport’un en az 700 dolara satışa sunulması gerektiğini vurgulayan BlackBerry CEO’su, daha fazla kullanıcıya ulaşabilmek için fiyatı düşük tuttuklarını söyledi. Önümüzdeki günlerde ABD, Kanada ve Birleşik Krallık’ta satışa sunulacak olan telefonun yıl sonuna kadar diğer pazarlara da taşınması bekleniyor.

Nexus 4 Kullanıcıları Android L’e Kavuşabilir