BlackBerry Passport Piyasaya Sürüldü

BlackBerry Passport

Dün BlackBerry tarafından düzenlenen etkinlikle resmi olarak tanıtılan BlackBerry Passport, bugün Kanada ve Birleşik Krallık’ta kullanıcılarla buluştu.

Son dönemde pek de varlık gösteremediği akıllı telefon pazarına sağlam bir geri dönüş yapmaya hazırlanan Kanadalı telefon üreticisi BlackBerry, merakla beklenen yeni amiral gemisi akıllı telefonu BlackBerry Passport‘u dün resmi olarak tanıttı. 3 sıralı QWERTY klavyesi ve yenilikçi tasarımıyla BlackBerry‘nin Apple ve Samsung gibi teknoloji devlerine akıllı telefon alanında yeniden rakip olmasını sağlayacak gibi görünen Passport, kullanıcılar tarafından ilgiyle karşılandı.

BlackBerry_Passport

Henüz resmi olarak tanıtılmadan önce teknoloji dünyasının ilgisini çekmeyi başaran BlackBerry Passport‘u piyasaya sürme konusunda zaman kaybetmeyen Kanadalı telefon üreticisi, yeni amiral gemisi akıllı telefonunu resmi olarak tanıtılmasından bir gün sonra piyasya sürdü. Passport’un kullanıcılarla buluştuğu ilk ülkeler BlackBerry’nin ana yurdu Kanada ve Birleşik Krallık oldu. BlackBerry Passport bu ülkelerde 530 dolara satışa sunulmuş olsa da, Avrupa ülkelerinde telefonun fiyatının 600 dolar olacağı açıklanmıştı.

Samsung Avrupa’da Laptop Satmayı Bıraktı